Łukasz - ocena (1) Super szkółka, nauka z Panią Anią to przyjemność, polecam każdemu. Łukasz Jola i Tomek - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma zajmująca się wypożyczeniem sprzętu... Jola i Tomek Alicja & Tomek - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pepper House, szczególne podziękowania dla... Alicja & Tomek
Dariusz - ocena (1) Wymiana oleju z filtrami, świece żarowe. Panowie przy okazji znaleźli... Dariusz Ewa - ocena (1) Rzetelna, profesjonalna a przede wszystkim szybka pomoc. Bardzo sprawny... Ewa Grzegorz - ocena (2) Podczs ostatniej wizyty w srerwisie zgłosiłem problem.z składającym się... Grzegorz Aleks - ocena (1) Miałem przyjemność wrócić do dobrze mi znanego warsztatu przy ul. Narwickiej,... Aleks piotr j - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta i kompleksowa przeprowadzka polecam firmę... piotr j Natalia - ocena (1) Super, polecam! Super podejście, piekna klinika! Natalia Gal Anonim - ocena (1) Super fachowcy! Gal Anonim julia - ocena (1) Kurs weekendowy poszedł szybko i sprawnie. P.Artur to najlepszy instruktor... julia Wiktoria - ocena (2) Zapisałam się na angielski, by odświeżyć to co już poniekąd znane i nauczyć... Wiktoria Michał - ocena (1) Pierwszy raz dokonałem zakupu w tym miejscu i jestem bardzo zadowolony.... Michał Bartek - ocena (1) Polecam usługi pani Marty. Profesjonalnie oprowadziła mnie i moich gości z... Bartek Andrzej Banasiak - ocena (1) Polecam warsztat usługowy Pana Rafała w zakresie lakiernictwa i blacharstwa... Andrzej Banasiak Dorota - ocena (1) Jestem zachwycona, cała ekipa jest bardzo utyalentowana. Dorota Andrzej - ocena (1) Szybko, życzliwie i profesjonalnie. Serdecznie polecam usługi Pana Dariusza Andrzej Beata.kaszewska@gmail.com - ocena (1) Bardzo polecam konsultacje i wykonanie badań .Jestem bardzo zadowolona . Beata.kaszewska@gmail.com Basia - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Markowi, szybko i konkretnie naprawił pralkę. Dziękuje... Basia Anna - ocena (1) Witam, agencja Partnerzy Nieruchomości towarzyszyła mi przy sprzedaży... Anna