Adrian - ocena (1) Ubezpieczenie nieruchomości zawarte z pomocą p. Aliny. Szybko, sprawnie i... Adrian Dominika Wrzask - ocena (1) Z całego serca polecam Milimali jako miejsce do organizacji urodzin dla... Dominika Wrzask Alan - ocena (1) Polecam serdecznie szkółkę, egzamin zdany za pierwszym razem. Mój instruktor... Alan
Andrzej - ocena (1) Ulubiona bawialnia mojej córki. Duża i pięknie wykończona przestrzeń,... Andrzej Aleksandra B. - ocena (1) Navigat Nieruchomości to najlepsze biuro z jakim miałam przyjemność... Aleksandra B. Andrzej - ocena (1) W połowie września organizowałem 4 urodziny córki w nowej bawialni -... Andrzej Gerard - ocena (2) Profesjonalna i życzliwa obsługa Profesjonalne doradztwo Gerard Paweł - ocena (2) Serwis godny polecenia!!! Polecam!!! Paweł Sławomir - ocena (2) petarda!!! Duży wybór!!! Obsługa the Best!!! Trener Koper i Pan Bogdan... Sławomir Maja - ocena (1) Panie położne bardzo profesjonalne, mają ogrom wiedzy który potrafią... Maja B - ocena (1) ciasta najwyższej klasy. Torty najlepsze. kocham tą cukiernię. B Barbara - ocena (1) Właściciele Milimali zorganizowali dla córki wymarzoną imprezę urodzinową.... Barbara Pawel - ocena (1) Wysokiej jakości jedzenie Pawel Monika - ocena (1) Przedszkole Smykowo to placówka pełna pasji , ciepła i indywidualnego... Monika Paula - ocena (1) Zabieg botoksem wytłumaczony profesjonalnie i przeprowadzony praktycznie... Paula Jadzia - ocena (1) Wspaniała współpraca. Pan Andrzej doskonale zna się na swojej pracy. Doradzi... Jadzia Iwonapisulla3@gmail.com - ocena (2) Wróciłam do pani Moniki po dłuższej przerwie i nadal wszystko gra. .Czyli... Iwonapisulla3@gmail.com Jola - ocena (1) Bardzo dobra organizacja, świetni prowadzący. Dzieci super się bawiły. Jola A.Kamińska - ocena (1) Naszą wspólnotą od niedawna zarządza firma expert. na początku, kierując się... A.Kamińska Maryna - ocena (1) Anna Hynca najlepszy ekspert kredytowy. Dostaliśmy kredyt hipoteczny w... Maryna