Michał G - ocena (1) To już drugi remont z firmą GTO i drugi raz jestem zadowolony. Z czystym... Michał G Magda - ocena (1) Dzięki Panu Zbyszkowi zdałam egzamin na prawo jazdy kategorii B. Przygotował... Magda Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm Aleksandra
Iks - ocena (1) Super zlobek, polecam bardzo! Iks Dominik P - ocena (1) Super, dziękuję bardzo Dominik P Andrzej - ocena (1) Bardzo dobra robota Andrzej Dagmara - ocena (1) Najwyższy profesjonalizm, wiedza, zrozumienie potrzeb klienta, pozytywne... Dagmara Joanna Rybicka - ocena (1) Do kliniki trafiłam z trudnym przypadkiem ( inni stomatolodzy nie chcieli się... Joanna Rybicka Bogdan - ocena (1) Paczka utknęła w GD2 - prawdopodobnie ze względów marketingowych nie określa... Bogdan Anna Stefanko - ocena (1) Najlepszy mój Fryzjer od lat tam się strzygę niezastąpiony Anna Stefanko Izabella - ocena (1) Gorąco polecam, Kalinka z koleżankami była zachwycona. Mowi, ze to najlepsze... Izabella Michael - ocena (1) Jak najbardziej polecam, zaskakująco szybko mnie zaprosili na wizytę. Michael Kasia - ocena (1) Polecam z całego serca Doktora Michała i Panią Martę higienistkę... Kasia Dorota Koper - ocena (1) Profesjonalnie, wszystko bardzo dobrze przygotowane i miła obsługa. Na każde... Dorota Koper Izabela i Arkadiusz - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni i usatysfakcjonowani wizytą w tym salonie męskiej... Izabela i Arkadiusz Kamil - ocena (1) Profesjonalny personel. Kamil maja szczupak - ocena (1) jestesmy obslugiwani przez ta firme i jak zepsul mi sie laptop to... maja szczupak Dennis - ocena (1) Super, profesjonalne podejście, miła obsługa Dennis Sylwester Architex - ocena (1) Super! Mieliśmy 3 firmy i dopiero panom z IO udało się zrobić że wszystko nam... Sylwester Architex Sandra - ocena (1) Bardzo profesjonalny gabinet z super podejściem do pacjenta. Miałam... Sandra