Andrzej Banasiak - ocena (1) Polecam warsztat usługowy Pana Rafała w zakresie lakiernictwa i blacharstwa... Andrzej Banasiak Dorota - ocena (1) Jestem zachwycona, cała ekipa jest bardzo utyalentowana. Dorota Andrzej - ocena (1) Szybko, życzliwie i profesjonalnie. Serdecznie polecam usługi Pana Dariusza Andrzej
Beata.kaszewska@gmail.com - ocena (1) Bardzo polecam konsultacje i wykonanie badań .Jestem bardzo zadowolona . Beata.kaszewska@gmail.com Basia - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Markowi, szybko i konkretnie naprawił pralkę. Dziękuje... Basia Anna - ocena (1) Witam, agencja Partnerzy Nieruchomości towarzyszyła mi przy sprzedaży... Anna Monika - ocena (1) Maja oddzwonic, nie oddzwaniaja. Nie odbieraja. Strona nie dziala, nie mozna... Monika Klaudia P - ocena (2) Zamawialiśmy u Pana Krzysztofa dwie szafy: jedną wnękową do przedpokoju i... Klaudia P 9zero - ocena (1) Kameralny klimat, miła obsługa i fach w ręku kucharza. Po prostu Jest... 9zero Iwona - ocena (1) Pierwszy Zakład Pogrzebowy ,który przyjechał białym karawanem i zabrał ciało... Iwona Mateusz - ocena (1) Pełna petarda. Szok. Nigdy czegoś takiego nie jadłem. Będe wracał Mateusz Mateusz - ocena (1) Dwukrotnie korzystałem z usług firmy. Z mojej perspektywy poziom usług... Mateusz Ania z rodziną - ocena (1) Prawdziwa włoska pizza i pyszne włoskie dania. Jeszcze nigdy się nie... Ania z rodziną jd - ocena (1) bardzo, bardzo dobra pizza. polecam jd Adam - ocena (1) Doskonałe sushi, spora różnorodność,każdy znajdzie coś dla siebie Adam Maria - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec, konkretny, suczka po usunięciu listwy mlecznej z... Maria Anna - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza pizza w Trójmieście :) Kozia broda :) Anna asia - ocena (1) Wielkie serce i doświadczenie ... asia janusz - ocena (1) smacznie, pachnaco janusz Agnieszka - ocena (1) Catering dopasowany w 100%.Smacznie zdrowo i dostawa pod drzwi. Polecam Agnieszka