Mama Lili - ocena (1) Polecam Pana Pawła! Lekarz z naprawdę fajnym podejściem do dzieci, byłam z... Mama Lili Danuta - ocena (1) Kompetentny terapeuta, potrafiący pomóc w życiowych problemach. Po sesji... Danuta Patrycja - ocena (1) Profesjonalizm w 100% Polecam! Patrycja
klaudia s. - ocena (1) W zeszłym roku organizowaliśmy urodzinki w Osowej, w tym przyszedł czas na... klaudia s. jagoda - ocena (1) Urodzinki na szóstkę. Miłe panie animatorki, super przekąski w pakiecie... jagoda Łukasz - ocena (1) Polecam, !! Rezerwacja jak i cały proces wynajmu przebieg bardzo sprawnie. Łukasz Piotr Bartoszewicz - ocena (1) Kontakt z firmą microbi, to strzał w dziesiątkę! Nie dość, że problem... Piotr Bartoszewicz Karol JCIS - ocena (1) Chciałbym bardzo polecić tę firmę! Jestem bardzo miło zaskoczony... Karol JCIS Marta G. - ocena (1) Wizyta przebiegła super! Marta G. Bartosz - ocena (1) Wszystko ok, polecam Bartosz Bartosz - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dokładnie przeprowadzone leczenie. Polecam Bartosz Atena - ocena (1) Świetna sala zabaw. Duża oferta urodzinowa oraz warsztaty dla małych i... Atena Michał - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem, znajomość rynku jak i... Michał Leszek - ocena (1) W dniu 17.11.24 po 1godz 20min otrzymałem zamówione, 3 pizze ,były spalone,... Leszek Sandra - ocena (1) Bardzo polecam Szkołę Rodzenia Supermama. Sandra krzychu - ocena (1) pompa grzeje jak trzeba montaż profesjonalny - polecam krzychu dex - ocena (1) montaż szybko i solidnie . w bardzo dobrej cenie ;) dex Barbara Blok - ocena (2) "Z całego serca polecam pracownię emwudesign! Ukończenie kursu szycia sukni... Barbara Blok Magdalena - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z inwestycji w Brzeźnie. Od samego początku widać... Magdalena Marcin - ocena (1) Miałem problemy z ładowaniem telefonu. Usterka naprawiona na miejscu.... Marcin