Monika Połomska - ocena (1) Miałam ogromne szczęście, że Pan Mecenas zajął się moimi sprawami. Mega... Monika Połomska Sylwia - ocena (1) Korzystam z usług Perły od kilku lat. Byłam już u wszystkich trzech pań... Sylwia EWW - ocena (1) Fachowość, niewiarygodna empatia, indywidualne podejście do każdego pacjenta... EWW
Małgorzata - ocena (2) Polecam serdecznie .Obsługa klienta perfekcyjna. Szybka, profesjonalna. Małgorzata Marek - ocena (1) Pan Piotr bardzo szybko i sprawnie pomógł ustalić, gdzie leży problem w moim... Marek Natka - ocena (1) Z całego serca polecam! Od jakiegoś czasu borykaliśmy się z resetującym się... Natka Gosia - ocena (1) Świetna obsługa , wiedza jakiej nigdzie indziej nie widziałam. Polecam Gosia Paweł - ocena (1) Świetne miejsce na organizacje imprez. Obsługa pomocna i profesjonalna, super... Paweł Ania i Kamil - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Anią i Panem Mariuszem ze... Ania i Kamil Bartłomiej - ocena (1) Świetne miejsce na organizację wieczoru kawalerskiego - dobra muzyka,... Bartłomiej bob - ocena (1) Pranie tapicerki w naszym biurze....efekt rewelacyjny..polecam firme bob Aleksandra - ocena (1) Akademia prawa jazdy to najlepsza szkoła w trójmieście. Świetnie przygotowują... Aleksandra Dominika i Rafał - ocena (1) Świetna szkoła. Nasze dzieciaki obecnie 6 i 9 lat chodzą już 3-4 lata. Jest... Dominika i Rafał Tasior - ocena (1) Bardzo fajna szkółka, trener pamięta o każdym pływaku i go poprawia,... Tasior Maciej - ocena (1) Mega sprawna, solidna i kontaktowa ekipa, a co dla mnie ważne myśląca w... Maciej Łukasz Mak - ocena (1) Absolutnie nie polecam. Bardzo nierzetelny wykonawca. Łukasz Mak M - ocena (1) Niestety nie polecam M Bogusia - ocena (1) Super szkola. Bardzo konkretny instruktor i dobra atmosfera. Generalnie... Bogusia Wojciech - ocena (1) Współpraca z agencją reklamową A Studio przerosła moje oczekiwania.... Wojciech Zadowolony Tata - ocena (1) Już po paru zajęciach syn zaczął pływać Zadowolony Tata