Barbara Blok - ocena (2) "Z całego serca polecam pracownię emwudesign! Ukończenie kursu szycia sukni... Barbara Blok Magdalena - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z inwestycji w Brzeźnie. Od samego początku widać... Magdalena Marcin - ocena (1) Miałem problemy z ładowaniem telefonu. Usterka naprawiona na miejscu.... Marcin
Ewa Herbasz - ocena (1) Świetna obsługa, dostosowanie oferty do potrzeb, załatwienie wszystkich... Ewa Herbasz Mega komis . Najlepszy w Polsce - ocena (1) Najlepszy w Polsce . Mega komis . Najlepszy w Polsce Justyna - ocena (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Świetna organizacja, profesjonalne podejście... Justyna Kamila - ocena (1) Bardzo przydatna wiedza, miła atmosfera :) Kamila Aleksandra Rutkowska - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Marcelem Wysockim. Dzięki jego... Aleksandra Rutkowska Bernadeta - ocena (1) Ja tam wrócę, dziękuję Jesteście super. Bernadeta Katarzyna Matusiak - ocena (1) Córka chodzi już do przedszkola, ale do tej pory chodzi na nocowanki do... Katarzyna Matusiak ST - ocena (1) Cyklinowanie na najwyższym poziomie!!! ST Maciej - ocena (1) Naprawdę świetne miejsce do zabawy dla dzieci. Organizowaliśmy z żoną... Maciej Anna - ocena (1) Bardzo miła obsługa, świetna zabawa dla dzieci, aczkolwiek dorośli również są... Anna Monika - ocena (1) Dzięki kursom online mogę uczyć się w dogodnym dla mnie czasie. To bardzo... Monika Lucjan - ocena (1) Moje dziecko jest bardzo zadowolone z nauki w "Lingwiście". Oferowane zajęcia... Lucjan Asia - ocena (1) Szkoła angażuje uczniów w ciekawe zajęcia językowe, co sprawia, że nauka... Asia Kamil - ocena (1) Bezpieczne i przyjazne środowisko! Przedszkole zapewnia wysoki poziom... Kamil Marta - ocena (2) Chciałabym wyrazić swoje głębokie rozczarowanie usługami świadczonymi przez... Marta Kaśka J - ocena (1) Fajna imprezka na 20 dzieci. Panie ogarnęły gromadkę. Dzieci nie chciały... Kaśka J FitGirl - ocena (1) Sala ma wszystko czego dzieci potrzebują. Świetne jest to, że można pójść na... FitGirl