Tomasz R. - ocena (1) Pierwsze wrażenia ze współpracy bardzo pozytywne. Zleciliśmy wraz z byłą... Tomasz R. Olga - ocena (1) Fantastyczne miejsce dla kobiet w ciąży w trudnej sytuacji życiowej.... Olga Aleksandra - ocena (1) Bardzo polecam Panią Asię. Nie mogłam trafić lepiej. Wszystko było... Aleksandra
dorota851 - ocena (1) serdecznie polecamy przedszkole Edu- Zielony Zakątek. Nasza Emilka od... dorota851 Jolanta Kornacka - ocena (1) Firma Estate Care zarządza naszą wspólnotą mieszkaniową przy ul. Opackiej od... Jolanta Kornacka Tomasz Duszyński - ocena (1) Nie polecam. Moja pełna opinia jest dostępna w Google. Tutaj jest za mało... Tomasz Duszyński Jowita - ocena (1) Jestem zadowolony z usług! Polecam programistę WordPress Jowita cinema1 - ocena (2) Mieliśmy przyjemność współpracować z firmą Website Style przy projektowaniu... cinema1 Gonia - ocena (1) Moja ulubiona gruzińska restauracja w Gdańsku. W weekend warto zarezerwować... Gonia Marta - ocena (1) Współpraca z tym administratorem trwa od prawie 5-ciu lat. Nie mam... Marta Bywalec - ocena (1) Bywam bardzo często i jest tam pięknie i smacznie, obsługa bardzo sympatyczna... Bywalec Kasia B - ocena (1) swietna atmosfera ale tez porzadna dawka motywacji do treningów i zmiany... Kasia B Margo Feniks - ocena (1) Jeżeli unikalność, oryginalność, profesjonalizm i poczucie wyjątkowości są... Margo Feniks Ksawery Lijewski - ocena (1) Wszystko załatwione na bieżąco, kontakt z działem księgowości oraz... Ksawery Lijewski kamilaww - ocena (1) jestem bardzo zadowolona z rezultatu i z pełnym przekonaniem polecam usługi... kamilaww Manuela Szymczak - ocena (1) Firma godna polecenia, polecam z czystym sumieniem, wszystkie awarie... Manuela Szymczak Bogumiła i Mirosław - ocena (1) Pracownik Banku Pan Kacper Śliwa zasługuje na najwyższą ocenę. Jest niezwykle... Bogumiła i Mirosław Kasia&Krzychu - ocena (1) Najlepszy salon optyczny chyba nie tylko w 3mieście ale też na Pomorzu.... Kasia&Krzychu Hanna Tromczyńska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi firmy M-Bit. Rzeczowi i konkretni i... Hanna Tromczyńska B. - ocena (1) To jest najlepszy fryzjer z jaki zajmował się moimi włosami. Polecam B.