Largo - ocena (1) Paliwo tankuję od lat, nigdy się nie zawiodłem i wszystkim serdecznie... Largo Gdynia - ocena (1) Jedzenie przepyszne, obsługa na 4 Impreza na ponad 60 osób Polecam !!! Gdynia Agata Palmowska - ocena (1) Serdecznie polecam firme NOVA,ktora wykazala sie rzetelnoscia,umiejetnoscia... Agata Palmowska
Kasia - ocena (1) Do szkoły rodzenia Majka trafiliśmy z polecenia. To był strzał w 10! Karolina... Kasia JF - ocena (1) Profesjonalnie i solidnie przeprowadzenie osuszania po bardzo rozległym... JF Maria - ocena (1) Polecam usługi firmy COM Logistics Maria Afrodyta - ocena (1) Miłe animatorki i super sala zabaw Afrodyta Natalia - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę. Zajęcia są praktyczne i przeprowadzane w miłej... Natalia Afrodyta - ocena (1) Świetna sala zabaw i miłe Panie animatorki. Polecam Afrodyta karo - ocena (1) Mam to samo wrażenie - obrażone miny właścicielek i perfidnie dają do... karo Mateusz - ocena (1) Pan Maciej bardzo profesjonalnie,cierpliwie i dokładnie wytłumaczył wszystkie... Mateusz Matylda - ocena (1) Super sklep z bogatym asortymentem ! Świetna obsługa która zawsze służy pomocą ! Matylda NN - ocena (1) Czyli nie tylko ja ;(. Wlasnie dowiedzialam sie ze moja paczka zostala... NN Dominika Cegielska - ocena (1) Po raz drugi skorzystałam z pomocy Pepper House i po raz drugi jestem bardzo... Dominika Cegielska Klient - ocena (2) Bardzo dobrze dobrali mi materac, jestem bardzo zadowolona z zakupu u nich... Klient Anna Skopna - ocena (1) Świetną organizacja przyjęcia urodzinowego. Dzieci bawiły się rewelacyjnie... Anna Skopna Magda - ocena (1) Z całego serca polecam Irenkę jako położną. Wspaniała osoba, ciepła i służąca... Magda Kuba - ocena (1) Polecam Pana Patryka! Kuba Tomasz B - klient firmy - ocena (1) Pełen profesjonalizm :) dzięki niemu nic mnie nie interesuje. Wszystko... Tomasz B - klient firmy Bartosz - ocena (1) Wielokrotnie współpracowałem z biurem Pani Sylwii i za każdym razem spotkałem... Bartosz