Kamil - ocena (2) Korzystałem z usług tego biura rachunkowego przy, kiedy zakładałem swoją... Kamil Zbigniew - ocena (1) Wraz ze swoją małżonką z pełnym przekonaniem pragnę wyrazić najwyższe uznanie... Zbigniew Mordini - ocena (1) Lokal z klasą. Fantastyczna obsługa i bardzo empatyczny Właściciel. Wszystko... Mordini
Wiktor Tański - ocena (1) Super, swietna atmosfera Wiktor Tański Natalia - ocena (1) Terminowość i wiedza, to mogę powiedzieć na temat skorzystania z usług... Natalia Sylwia - ocena (1) Sprzedaż domu z pomocą Obrotni Nieruchomości, którą prowadził Pan Mirosław... Sylwia looyex - ocena (1) Super korty i miła obsługa, polecam looyex Maks - ocena (1) Super miejsce, 6 kortów i wszystko nowe. Maks 123456222 - ocena (1) Bardzo przyjaźni weterynarze, w pracę ze zwierzętami wkładają całe swoje... 123456222 Martyna M. - ocena (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu! :) Pan Piotr to osoba niezwykle... Martyna M. Andrzej - ocena (1) Super miejsce na imprezę urodzinową i nie tylko . Andrzej Super Mario - ocena (1) Najlepsza "Tancbuda" w mieście i okolicach. Pełna profeska w obsłudze. Dobre... Super Mario Dominika - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panem Pawłem Sucheckim jako... Dominika Agnieszka - ocena (1) WueR dog polecam z całego serca a nasza Dori przybija psią łapkę pan Wojtek... Agnieszka Uladzislava Patsekhina - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z panem Damianem Zajcem przy... Uladzislava Patsekhina Magdalena - ocena (2) Jesteśmy na etapie podpisania umowy przedwstępnej kupna mieszkania przez... Magdalena Barbara Klein - ocena (2) Serdeczne podziękowania dla Pani Ewy Czerwińskiej za expresową wręcz sprzedaż... Barbara Klein Oliwia - ocena (1) Super szkoła jazdy, dzięki Panu Maciejowi G. zdałam egzamin za pierwszym... Oliwia Niezadowolony - opinia (2) Masakra!!! Świadectwo zdrowia otrzymałem na nieaktualny druku, szkoda, że... Niezadowolony Marek mszyma - ocena (1) Pieczywo na wagę - bułki jasne i ciemne, bagietki rustykalne i chleb... Marek mszyma