Iwonapisulla3@gmail.com - ocena (2) Wróciłam do pani Moniki po dłuższej przerwie i nadal wszystko gra. .Czyli... Iwonapisulla3@gmail.com Jola - ocena (1) Bardzo dobra organizacja, świetni prowadzący. Dzieci super się bawiły. Jola A.Kamińska - ocena (1) Naszą wspólnotą od niedawna zarządza firma expert. na początku, kierując się... A.Kamińska
Maryna - ocena (1) Anna Hynca najlepszy ekspert kredytowy. Dostaliśmy kredyt hipoteczny w... Maryna Maurycy - ocena (1) Cały proces zakupu mieszkania przebiegł bezproblemowo. Dziękujemy Panu... Maurycy MT - ocena (1) Mega polecam! Zdany egzamin w PORD za 1 razem. MT Andreii - ocena (1) Not only was the service carried out flawlessly, but the price was also very... Andreii Filip B. - ocena (1) Już po pierwszych minutach pracy można było zauważyć, że to nie pierwszy raz,... Filip B. KT - ocena (1) Korzystam od lat. Dla mnie dobra osiedlowa pizza. Często biorę pizzę dnia z... KT Piotr - ocena (1) Super. Jedzenie i atmosfera Piotr Marta - ocena (1) W Smykowie czujemy się jak w domu. Panie miłe, uśmiechnięte i zawsze chętne... Marta Kasia - ocena (2) Bawialnia, kawiarnia i małpi gaj w jednym! Miejsce w którym świetnie się... Kasia daria - ocena (1) Fantastyczne miejsce. Kameralne i klimatyczne. Obsługa od wejścia serdeczna i... daria Kasia - ocena (2) Bawialnia, kawiarnia i małpi gaj w jednym! Miejsce w którym świetnie się... Kasia Iza - ocena (2) Bardzo polecam to miejsce. Jestem stałą bywalczynią z moimi wnukami (4 i 2... Iza Iza - ocena (2) Przytulna kawiarnia połączona z placem zabaw dla dzieci. Mają pyszną kawę,... Iza KG - ocena (1) Bardzo dobra pizza, chrupiąca, składniki świeże. Do tego sos czosnkowy-... KG Marcin - ocena (1) Korzystam od lat. Świetna i kompetentna obsługa. Polecam! Marcin MK - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. MK Marcin - ocena (1) Solidnie, terminowo i profesjonalnie. Polecam! Marcin