Baśka - ocena (1) Bardzo polecam! Korzystaliśmy z usług na naszym przyjęciu weselnym, i wszyscy... Baśka Nikola - ocena (1) Polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i profesjonalnego wsparcia w kwestiach... Nikola Yana - ocena (1) Bardzo polecam, super szkoła! Yana
Mateusz - ocena (1) To były absolutnie wyjątkowe urodziny! Obsługa spisała się na medal wszyscy... Mateusz Rodzic - ocena (1) Bardzo profesjonalni instruktorzy, ze świetnym podejściem do dzieci, moje... Rodzic Antonina - ocena (1) Córce bardzo pomogło. Bardzo dziękuję, bo myślałam, że gdy zaczyna z... Antonina Mateusz - ocena (1) Milimali to nasza ulubiona bawialnia w Gdańsku! Mnóstwo ciekawych atrakcji... Mateusz Tomek H. - ocena (2) Świetna szkoła pływania do tego organizuje kapitalny obóz letni! Moje córki... Tomek H. Aga - ocena (1) Świetny układ mieszkań, wnętrza też ok. Aga Firma z Sopotu - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z kontaktu z firmą, sprawnością obsługi i... Firma z Sopotu Jacek - ocena (1) Witam , bardzo dobra ekipa odbieram moje kochane audi A4 B8 . Pozdrowienia... Jacek Maria - ocena (1) Bardzo doświadczeni lekarze,sympatyczni a to bardzo ważne,dla mnie to wielka... Maria Wiktoria M. - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z firmą. Jasne warunki współpracy. Rzeczy oraz kartony... Wiktoria M. Patryk - ocena (1) To prawdziwi specjaliści od nieruchomości: od przygotowania oferty, przez... Patryk instruktor muzyczny z Brus - ocena (1) Profesjonalista w każdym calu, naprawiony saksofon przekroczył moje... instruktor muzyczny z Brus Kamila - ocena (1) Profesjonalni trenerzy Kamila Anna - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z nauki pływania. Zajęcia dostosowane odpowiednio... Anna Karla - ocena (1) Małe grupy, miłe obsługa, ale trochę wysokie stawki, Karla Maciek - ocena (1) Polecam bardzo pana instruktora Dawida Maruszaka to profesjonalista z ogromną... Maciek Beata - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Ewy z recepcji z Poradni bólu obecnie na... Beata