Miałem przyjemność wrócić do dobrze mi znanego warsztatu przy ul. Narwickiej, gdzie od lat serwisowałem swoje auta u Jacka Potkańskiego. Tym razem zleciłem wymianę łożyska koła i serwis rozrządu w mojej BMW serii 5 z 2019 roku (diesel) i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem pozytywnych zmian, jakie zaszły po zmianie właściciela.

Po pierwsze ogromne brawa dla mechanika Roberta, który zajął się moim autem. Widać, że to fachowiec z krwi i kości: precyzyjny, dokładny, a przy tym bardzo komunikatywny. Auto po naprawie prowadzi się perfekcyjnie jakby znowu miało kilka tysięcy kilometrów przebiegu mniej!

Po drugie świetny kontakt z nową ekipą zarządzającą. Od razu dało się wyczuć profesjonalne podejście i otwartość na klienta. Dużym plusem była też nowoczesna forma obsługi: przyjęcie auta, zgody na zakres prac i cała dokumentacja odbywały się online, co bardzo ułatwiło sprawę.

Cieszę się, że warsztat nie tylko zachował dawny poziom, ale wręcz podniósł poprzeczkę. Dla stałych klientów to ważny sygnał, że warto zostać a dla nowych: że trafili w dobre ręce.

Z czystym sumieniem polecam i na pewno tu wrócę!