Monika - ocena (1) Pełen profesjonalizm i duże wsparcie. Zdecydowanie mogę polecić Pana Adama. Monika Karolina - ocena (1) Bardzo smaczne pierogi - Ze szpinakiem nigdzie lepszych nie jadłem Karolina Leszek - ocena (1) Rewelacyjny serwis, polecam wszystkim. Umawiasz się na godzinę, miejsce na... Leszek
Juliana Werner - ocena (1) Współpraca z Panią Natalią Miller przebiegła bardzo sprawnie i w bardzo... Juliana Werner Karolina - ocena (1) Najlepsze studio kuchenne w Trójmieście! Pani Natalii to złota kobieta,... Karolina Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt w Salonie.Zapewnione zostały najwyższej... Natalia Radek - ocena (1) Super warsztat wykwalifikowana kadra mechaników i rewelacyjna obsługa klienta... Radek Maciej - ocena (1) Polecam ,Super obsługa ,przystępne ceny,szybko i Zawsze na Czas !!! W pełni... Maciej Marek - ocena (1) Super profesjonalizm ,wiedza, doświadczenie, przemiła obsługa .Wyjątkowe... Marek Krzysztof - ocena (2) Polecam Biuro Nieruchomości i Pana Kamila , super współpraca ! Krzysztof Tomasz - ocena (2) Tak powinna wyglądać współpraca z biurem nieruchomości. Bez zbędnego... Tomasz Paweł - ocena (1) Robiłem już trochę rzeczy w Premiere Dent (usuwanie ósemek, higienizacja,... Paweł Zuzia - ocena (1) Jeśli szukacie mistrza farbowania, to Patryk jest absolutnie niezastąpiony!... Zuzia Paweł - ocena (1) Polecam biuro Premium Apartments. Bardzo profesjonalne podejście. Paweł Patrycja - ocena (2) Milion kulek . Z 90 do podania dziennie małemu dziecku. Wizyta 15 min. Byłam... Patrycja Ewa - ocena (1) Regularnie serwisuję i naprawiam rowery w tym serwisie od 2012 roku. W życiu... Ewa Anna - ocena (1) Gorąco polecam. Masaż u pani Marty był doznaniem subtelnym, relaksującym... Anna Robert - ocena (1) Szeroki wybór wózków widłowych, profesjonalne doradztwo i szybka realizacja... Robert Katarzyna - ocena (1) Korzystam z usług Pani Karoliny od lat i niezmiennie wyjeżdżam z myjni bardzo... Katarzyna Dorota Solarska - ocena (2) Polecam z całego serca. Pani Ola, to właściwa osoba na właściwym miejscu i... Dorota Solarska