Ewa - ocena (1) Bardzo miła obsługa, dziękuję Ewa Adam - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Joanną. Cały proces... Adam Ireneusz S. - ocena (1) Z ogromną przyjemnością wystawiam pozytywną opinię Panu Tomkowi, który... Ireneusz S.
Krystian - ocena (1) Po raz kolejny skorzystałem z usług Firmy p.Marcina i Ekipy. Wymiana rozrządu... Krystian Michał - ocena (1) Przyjazna atmosfera, miły kontakt z obsługą. Personel o wszystkim informuje,... Michał Kacper - ocena (1) Świetna klinika, zabieg został przeprowadzony przez doświadczonego lekarza -... Kacper Jakub - ocena (1) Szczerze polecam. Bardzo dobry kontakt. Szeroka wiedza. W trakcie oględzin... Jakub Wioletta - ocena (1) Super klinika z profesjonalnymi ludźmi na swoim miejscu. Jestem bardzo... Wioletta Oliwia Pielak - ocena (1) Miałam przyjemność wykonania serii zabiegów depilacji laserowej. Zabiegi były... Oliwia Pielak Weronika - ocena (1) Jestem klientką już od 5 lat i zawsze wychodzę z zabiegów zadowolona :) Polecam! Weronika Robert - ocena (1) Polecam! Wykonałem zabieg epilacji laserowej na pachy i plecy i to była jedna... Robert Dominika - ocena (1) Bardzo polecam. Profesjonalna i przesympatyczna obsługa. Zakres zabiegów... Dominika Dominika - ocena (1) Polecam z całego serca! Moja ulubiona klinika na mapie Trójmiasta, która... Dominika Kama - ocena (1) Byłam u pani psycholog w balans i bardzo polecam. Ciepła i konkretna osoba,... Kama Barbara K. - ocena (1) Polecam każdemu, kto chce się poczuć wyjątkowo i zobaczyć realne efekty... Barbara K. Kama - ocena (1) Byłam w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej balans i serio polecam. Bardzo... Kama Barbara K. - ocena (1) Polecam każdemu, kto chce się poczuć wyjątkowo i zobaczyć realne efekty... Barbara K. Wiolka Czuryńska - biegaczka i trenerka - ocena (1) Współpraca z Kancelarią Adwokacką Pana Macieja Wieczorkowskiego to czysta... Wiolka Czuryńska - biegaczka i t Małgorzata Klimek - ocena (1) Serdecznie polecam Małgorzata Klimek krzysztof - ocena (1) Porcje bardzo małe.Cena została podwyższona dramat. krzysztof