Kama - ocena (1) Byłam u pani psycholog w balans i bardzo polecam. Ciepła i konkretna osoba,... Kama Barbara K. - ocena (1) Polecam każdemu, kto chce się poczuć wyjątkowo i zobaczyć realne efekty... Barbara K. Kama - ocena (1) Byłam w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej balans i serio polecam. Bardzo... Kama
Barbara K. - ocena (1) Polecam każdemu, kto chce się poczuć wyjątkowo i zobaczyć realne efekty... Barbara K. Wiolka Czuryńska - biegaczka i trenerka - ocena (1) Współpraca z Kancelarią Adwokacką Pana Macieja Wieczorkowskiego to czysta... Wiolka Czuryńska - biegaczka i t Małgorzata Klimek - ocena (1) Serdecznie polecam Małgorzata Klimek krzysztof - ocena (1) Porcje bardzo małe.Cena została podwyższona dramat. krzysztof Aleksandra Ukarma - ocena (1) Bardzo miła obsługa,bardzo szybko,profesjonalnie i dokładnie.Bardzo polecam Aleksandra Ukarma Katarzyna Kałużna - ocena (1) To chyba jedyne miejsce gdzie nasz synek był po prostu zaakceptowany i... Katarzyna Kałużna Danuta Karkowska - ocena (1) Bardzo miła obsługa, perfekcyjny profesjonalizm . Wielkie dzięki na ręce pani... Danuta Karkowska Kasia.K - ocena (1) Super masaż dostosowany do potrzeb Kasia.K Paweł Kosowski - ocena (1) polecam. bardzo przyjemna atmosfera i mili masażyści bardzo polecam masaż... Paweł Kosowski Ania - ocena (1) Polecam szkołę. Lekcje są prowadzone przez fachowych lektorów, w miłej... Ania Monika Hi Dream - ocena (1) Współpraca z tą agencją to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam dla... Monika Hi Dream Alina - ocena (1) Obsługa tragiczna pani wiecznie niezadowolona nieuprzejma niejestem... Alina Barbara - ocena (1) Bardzo rzetelna firma , przeprowadziła ogromny sklep, wszystko przebiegło... Barbara Katarzyna - ocena (1) Sprawdzaliśmy wiele szkół językowych, sugerowalismy się opiniami Rodziców... Katarzyna Karol - ocena (1) Szybko i konkretnie . Jestem zawsze zadowolony i ich usług. Polecam Karol Henryk - ocena (2) Bardzo profesjonalna firma z dużą wiedzą techniczną Safe Tech pomógł nam... Henryk Karol - ocena (1) Polecam ten dobry warsztat . Karol