Bombasta - ocena (2) Jeśli szukasz wyjątkowych kompozycji kwiatowych, to Kwiaciarnia Imbir jest... Bombasta Daniel - ocena (1) Profesjonalizm, responsywność, otwartość na sugestie klienta. Serdecznie... Daniel Marta - ocena (2) Same cudowności:) przemiła obsługa, na najwyższym poziomie. No i bukiety... Marta
Iwona Rząsa - ocena (1) Przychodnia Morska mieszcząca się na Armii Krajowej w Gdyni to miły personel,... Iwona Rząsa Klaudia - ocena (1) Miałam okazję wynajmować mieszkanie na dłuższy termin i naprawdę byłam bardzo... Klaudia Jacek Placek - ocena (1) Od lat uwielbiam ich rzymską pizzę w dużym wyborze codziennie Jacek Placek Wojciech - ocena (1) Świetna współpraca z Panią Różą. Wykonanie koncepcji odbywa się szybko, lista... Wojciech Joanna - ocena (1) Patryk opiekuje się moimi włosami od ponad roku, mogę mu zaufać w 100%.... Joanna Piotr - ocena (1) Przepyszna i mega fajny własciciel!! Piotr Tomasz - ocena (1) Najlepsza włoska pizza w Gdańsku, niezmienne od lat Tomasz Paweł - ocena (1) Restauracja serwująca niesamowite śniadania! Niestety tylko śniadania, ale za... Paweł Stała klientka - ocena (1) Najlepsza pizza w trójmieście Stała klientka Magda - ocena (1) Absolutnie fantastyczna! Swieże, najlepszej jakości produkty włoskie. Super... Magda Kuba - ocena (1) Zagospodarowanie calego terenu dzialki wykonano sprawnie I profesjonalnie... Kuba Swietłana Krzemińska - ocena (1) Chciałabym podziękować pani Agnieszce Nieliwockiej za pomoc w znalezieniu... Swietłana Krzemińska Adam - ocena (1) Zdecydowanie odradzam współpracę z tym salonem. Do momentu wpłacenia zaliczki... Adam Dagmara Łukasz Chodzinscy - ocena (1) Polecamy firmę Atton z Gdanska !! Pomogli nam w zakupie mieszkania na raty... Dagmara Łukasz Chodzinscy M - ocena (1) Nigdy się nie zawiodłem na pizzy z Szamotu, to mój ulubiony lokal na bardzo... M Jacek - ocena (1) Mój 5-letni syn uwielbia zajęcia każda lekcja to dla niego świetna zabawa, a... Jacek Marioola - ocena (1) Jestem zachwycona efektem koloryzacji w salonie! Miałam robione farbowanie z... Marioola