KRętacze
Obsługa klienta to wielka porażka oni nic nie potrafią wyjaśnić siedzą tam jak za karę dzwoniąc do BOK podpisałem z MM przedłużenie umowy na tv z dniem 4 listopad na kwotę 89 zł po trzech fakturach( które płaciła moja żona ponieważ miałem wyjazd i tego nie widziałem)za 120 zł zadzwoniłem do BOK tam dowiedziałem się że szanowna pani się pomyliła umowa była nagrywana więc złożyłem reklamację ktora miała trwać 14 dni więc ostatniego dnia reklamacji dzwonię do nich by otrzymać jakieś info a tu słyszę że miałem rację tyle że pani ODROBINKĘ SIĘ POMYLIŁA bo kwota 89zł nie jest kwotą netto a brutto a nowa umowa ma wejść w życie 1 lutego a nie 4 listopada TAKI DROBIAZG teraz ja słyszę od pani iż firma MM miała za mało czasu na rozpatrzenie mojej reklamacji więc wysyłają mi pismo bym poczekał kolejne 14 dni !!!!!!!!!!! Czy w tej firmie pracują normalne osoby które mogą mi powiedzieć dlaczego jak jest wszystko jasne nie dostałem odpowiedzi.Najchętniej bym ten sprzęt im oddał i rozwiązał z nimi umowę tylko na razie nie mogę bo szanowna pani kazała poczekać mi na wynik reklamacji !!!!!!!! KOSZMAR !!!!!!!!CO TO ZA FIRMA !!!!!!!!!