Korepetycje z Matematyki dla córki z 5 klasy

Witam szukam pomocy z Matematyki dla mojej córki z klasy 5 . Najlepiej u nas w domu w Baninie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Korepetycje z Matematyki dla córki z 5 klasy

Arkadiusz.wojdylak@gmail.com zapraszam do podania kontaktu na maila. Wolałbym nie podawać tu numeru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, Pani Sylwio z chęcią pomogę córce w zrozumieniu Matematyki. Proszę o podanie kontaktu na maila mikaa1309@gmail.com oddzwonię :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co dopiero rok szkolny się zaczął a nauczycielki już takie wymagania stawiają za chwilę znowu będą chcieli strajkować a w tygodniu pracują po 18;5 godz a ja muszę cały tydzień pracować po 12 godz dziennie gdzie tu jest sprawiedliwość jeszcze maja źle niech uczciwie dzieci uczą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Hm rok szkolny nawet tygodnia nie trwa i już trzeba wołać o pomoc dydaktyczną dla dziecka? Może najpierw smartfona jej zabierz i wyłącz TV? Poziom 5 klasy to spokojnie może rodzić z dzieckiem przerabiać, bo to nic skomplikowanego. Ale pewnie ciężko czas znaleźć między zajęciami salsy a manicure...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Może to nie kwestia braku czasu? Niestety dla wielu rodziców program szkoły podstawowej jest za trudny i nie potrafią pomóc dziecku. Okropna tendencja, ale niestety coraz częściej spotykana.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziekuje za podsumowanie mojego zycia (trafne, jak kazdy inny wpis na forum ) Ok... uciekam na salse

Pozdrawiam wszystkie Panie z manicure
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rodzice nie ogarniają matematyki z 5 klasy podstawówki? To społeczeństwo jest glupsze niż myślałem...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie każdy rodzic ma cierpliwość nie każde dziecko nauczy się od rodzica.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hehe. A kobitka chciała tylko pomoc własnemu dziecku i dać innemu zarobić. Nie wszyscy urodziliśmy się nauczycielami. to że coś umiesz to nie znaczy, że potrafisz przekazać.
A w Baninie Łepetyniaki się rozpisują jak powinna dzieci wychowywać. Jakie to żałosne. A nie powinno być tak, że odpisują tylko osoby zainteresowane udzieleniem korepetycji lub te, które mogą kogoś dobrego polecić?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Powinno ale nie przeskoczysz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tylko wskazałem 3-cią drogę - jak może matka zaoszczędzić kasę i skąd się bierze 90% przypadków problemów w szkole. Właśnie z zajmowania się głupotami zamiast nauką. :) A może to nauczyciel nie ma powołania i lepiej zmienić nauczyciela niż wydawać kasę na korepetycje? Ale czekaj, przecież reszta klasy ma dobre oceny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zawsze klasa ma dobre oceny. Zdarzyło mi się chodzic na zajęcia gdzie cała klasa kulala. Może bez 1 czy 2 osób. Ale jak z 25 rozumie 2 to chyba jest problem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzeba szukać

Podbijam temat

Jeśli nadal aktualne zapraszam do kontaktu.
karolina.galecka86@gmail.com

Jeśli twoje dziecko ma problemy z nauką to polecam zapisać je na kurs koncentracji oferowany przez Best Brain Boral. Kurs jest bardzo skuteczny, poprawia koncentrację co pozytywnie wpływa na przyswajanie wiedzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....