Edward - opinia (1) Świetny masaż relaksacyjny, będę wracać. Polecam wszystkim, którzy chcą się... Edward Agnieszka - opinia (1) Zgłosiłam się do Michała z problemem drętwienia rąk. Po pierwszej wizycie... Agnieszka Wojtek - opinia (1) Byłem wielokrotnie na masażu i bardzo mi się podobało. Miła atmosfera bardzo... Wojtek
Basia - opinia (1) Polecam, byłam wiele razy, świetny masaż twarzy, mój ulubiony Basia Daria - opinia (1) Michał wykonuje masaż z dużym zaangażowaniem, jest profesjonalny i oddany... Daria Kasia - opinia (1) Pan Michał jest zaangażowany i profesjonalny, a sam masaż, choć momentami nie... Kasia Krzysztof K - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście, wykonanie - ogromna ulga w bólu szyi i do... Krzysztof K Anna - opinia (1) Bardzo polecam masaż u Michała. Profesjonalne podejście, dobra atmosfera,... Anna Beata - opinia (1) Świetny, profesjonalny masaż, bardzo polecam Beata Mateusz - opinia (1) Polecam masaż tkanek głębokich w wykonaniu Pana Michała. Masażysta z powołania Mateusz Ola - opinia (1) Wspaniały masaż, wyjątkowa przyjacielska atmosfera. Jestem po serii masaży i... Ola Przemek - opinia (1) Bardzo polecam. Profesjonalny masaż. Będę polecać moim znajomym. Korzystna... Przemek Dawid - opinia (1) Szczerze polecam, rzetelne podejście oraz wartościowy masaż, wszystko to w... Dawid Anna - opinia (1) Polecam! Bardzo miło i profesjonalnie. Anna Przemek Krol - opinia (1) Trafiłem do Michała szukając pomocy w bólu pleców i mięśni i jestem bardzo... Przemek Krol kalume - opinia (1) Dla mnie rewelacja,bardzo polecam Michała kalume Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z masaży. Pierwszy masaż bolał ale Pan Michał mówił,... Agnieszka Rantarun - opinia (1) Konkretny masaż, mięśnia przestały boleć. Gorąco polecam. Rantarun Adam - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, sympatycznie i z zaangażowaniem w wykonywany masaż.... Adam Beata - opinia (1) Ból kręgosłupa, łopatki , pięt, biodra ustąpił zupełnie już po 6 masażu.... Beata