Maxx Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Pilotów 3

Ogólnie bardzo dobrze. (1) Jedzenie bardzo dobre, porcje ogromne, smaczne, gorące i świeże. To jest... BEATA Mariusz - opinia (1) Ogólnie masakra, zamówiona pizza przyjechała zimna , na próbę złożenia... Mariusz Najlepsza restauracja obiadowa w Trójmieście (1) Porcje ogromne, ceny niskie, wszystko zawsze smaczne. Czas oczekiwania mały w... PW
Smacznie i dużo (1) Trafiliśmy przez przypadek, szukając innego lokalu. Pierwsze wrażenie dużo... Ania i Michał Zupełnie nie zgodzę się (2) z żadną poprzednią opinią ,bywamy tu regularnie ,obsłudze nie można nic... Dorota ... (1) jak masz impreze i bez różnicy co jesz to jest ok ale to co kładą na placku... king Brak dostaw w weekendy (1) Paranoja jest że nie dowoza w weekendy gdzie jest największy ruch w tygodniu.... Piotr Nigdy wiecej ! (1) Pomylka. W menu "szynka" to najgorszego sortu szynkiwa ktora... Oszukani Majówkowy obiad. (1) W majówkę po ówczesnej rezerwacji stolika wybraliśmy się z rodziną (7 osób)... niezadowolona klientka Obsługa to jakaś pomyłka... (1) Od razu gdy zjadłam, kelnerka zabrała talerze i przyniosła rachunek wraz z... Wiktoria Nie mam słów. (2) Czy głównym kryterium przy przyjmowaniu kelnerek jest stopień ich powolności... zdenerwowana Cena a jakość a przede wszystkim ilość na plus. (1) W knajpie byłem co prawda tylko jeden raz, po mimo raczej w większości... Mateusz Obsługa tragiczna (5) W maxx pizzy jedzenie troche barowe, ale dobre. Nie mam do tego zastrzeżeń,... Kjh Nie polecam (1) Byłem w XXL dwa razy.Za pierwszym razem zamówiłem polędwicę,niby fajna... Jędrek Pierwszy raz tak się zawiodłem dziś na obsłudze i daniu!! (2) Dnia 29.09.2017 wieczór. Jestem stałym klientem ale obsługa przez dziewczynę... Mateusz Masakra (1) Nie polecam zimna ,nie do końca dociete kawałki ogólnie masakra kiedyś było... Kam Super miejsce z Super obsługą i Mega Super Jedzeniem !!! (1) Byłem w tym miejscu z rodziną wielokrotnie. Brałem też jedzenie na wynos.... Waldemar przepyszne i nie do przejedzenia (1) świętowaliśmy zdaną maturę, 17-letni syn nie dał rady zjeść swojej porcji (a... mmm Marek - opinia (2) Bywałem w Maxpizzy kilkakrotnie. Jedzenie jest na prawdę smaczne, może... Marek Ekstra Pizza! (1) Jest taka duża, że nie dałem rady zjeść sam nawet połowy... Palce lizać.... Tomasz