Serdecznie polecam wszystkim OSK Obelix. Dzięki niemu zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Jazdy miałam z Panem Tomkiem (człowiek złoto), który wyjaśniał wszystko cierpliwie i ze spokojem. Każde błędy i wątpliwości były dokładnie wyjaśniane i ćwiczone aż zostały wyeliminowane. Skrzyżowania natomiast rozrysowane i omawiane, gdzie, jak i kiedy powinno się jechać. Atmosfera również naprawdę wspaniała, człowiek nie jest zestresowany i nie boi się zapytać o cokolwiek. Nie ma lepszego instruktora c:

Egzamin wewnętrzny miałam z Panią Żanetą, która również w zrozumiały sposób wytłumaczyła wszystkie potknięcia, dogłębnie je analizując.

Dodatkowe jazdy miałam z Panem Jackiem i Krzysztofem. Zostałam przeczołgana przez wszystkie trudne skrzyżowania, co dało mi pewność siebie na egzaminie. Ważnym jest to, że każdy błędny manewr był powtarzany do skutku aż wyszedł, przy czym nie usłyszałam nigdy niemiłego słowa, a zwracano mi kulturalnie uwagę.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim baaardzo mocno, ośrodek polecam z całego serca, aż żałuję, że to już koniec c':