Nasz senator Waldemar Bonkowski

Polecam lekturze wpisy naszego senatora związane ze śmiercią Pawła Adamowicza i miejscem jego pochówku
Cytuję wpis z FB:
"nie nadążam, może mnie ktoś oświeci i odpowie na pytanie, czy watykan zmienił swoje stanowisko do ideologi gender, i zezwala na gloryfikację piewców genderyzmu i ruchów lgbiT. "
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

i ma racje
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 32

Teraz nie można krytykować. To mowa nienawiści
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15

Re: Nasz senator Waldemar Bonkowski

I co ci się nie podoba w jego wpisie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15

A co się tyczy pytania senatora B.: Nie wiem, czy Watykan zmienił zdanie w tej sprawie, za to wiem, że "już" w 2013 roku zmienił zdanie w sprawie "wieku zgody" i wprowadził zakaz odbywania aktów seksualnych z dziećmi, które ukończyły 12 lat... Lepiej więc, żeby Watykan nie pouczał w sprawie tego, co jest normalne, a co "zboczone". Nie ma do tego moralnego prawa.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lektura komentarzy i wielu wypowiedzi osób publicznych dowodzi, że ta tragiczna śmierć niestety absolutnie nic nie zmieni. Kwestią czasu jest podobne wydarzenie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przypomina mi sie czas po śmierci Papieża JPII, katastrofy samolotu rządowego. Wystarczyło kilka tygodni i "Polski kocioł" ponownie wrzal. Przykre
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

ani on nasz,ani nikt o kim warto byłoby cokolwiek.nie powielać a zapomną o nim wszyscy
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

prostaku powyzej pisz za siebie bo ja mieszkałam wiele lat w Gdańsku i tysiace ludzi pożegnały Prezydenta. Pseudo katoliku zamilcz w dniu żałoby. Do Ciebie pewnie pies z kulawa łapa nie przyjdzie. Wstyd!!!!!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

33 lata mieszkałem w Gdańsku. Wyprowadzilem się nie be powodów
.Nawet mi przez myśl nie przeszlo żeby uczestniczyć w tym cyrku. . Ale faktycznie ostatnio przestałem głośno mówić kim był , z szacunku dla rodziny i zwolenników bo całe zajście jest tragiczne i godne potępienia. I ja również jestem katolikiem. Nie dajmy się podzielić i szanujmy odmienne poglądy...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyprowadziłeś się, bo marzyłeś o domku z ogródkiem a tu było taniej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak widać, na ten tzw 'kocioł' nie trzeba było czekać tygodniami. Nienawiść i wyzwanie od prostaków na tym forum jest na porządku dziennym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokladnie, aczkolwiek ciezko nie wracac do tego , gdy widzi sie jak chca z niego zrobic swietego ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nasz senator Waldemar Bonkowski

Jest rok 2021 a pan senator pokazał prawdziwą twarz , wczoraj mniejszości seksualne dzisiaj niewinne zwierzęta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...