Nie polecam

To była moja pierwsza i zdecydowanie ostatnia wizyta w tym salonie. Na zaplanowaną wcześniej wizyte czekałam dodatkowo 45 min, przy czym gdy przyszłam zostałam poinformowana jedynie o 10 min przesunięciu bo fryzjerka jeszcze nie dotarła. Po 30 min zapytałam Pani w recepcji czy długo jeszcze będę czekać, ponieważ później już nikt nie informował mnie o większym opóźnieniu- nieprzyjemnym tonem odpowiedziała,że fryzjerka nie przyjechała jeszcze a w salonie nie ma fryzjera który mógłby mnie obsłużyć.Podczas oczekiwania nie zostało mi nawet zaproponowane nic do picia, jednym słowem Panie z recepcji zachowywały się jakby im na klientach w ogole nie zależało. Gdy w końcu fryzjerka dotarła cała usługa została wykonana w pośpiechu i z mała precyzją przez co nie byłam do końca zadowolona. Płacąc taką cenę za zwykłe podcięcie i stylizację oczekiwałabym znacznie wyższych standardów nie wspominając już nic o obsłudze..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nie polecam

ZGADZAM SIĘ, dokładnie to samo spotkalo mnie wczoraj!!! Wystrojona recepcjonistka interesuj esie tylko tym, zeby ladnei wygladac przy ladzie. Zupelnie nie zwracaja uwagi na klienta!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1