Mateusz - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z usług salonu w O.B.C. Pani Paulina potrafi... Mateusz Nie polecam tego salonu!!!!!! (1) Połowe włosow wyszło o innym odcieniu niz pozostała część. Pani się z tym... karolina Pan Paweł. (1) Byłam w niedziele Przypadkowo w Salonie Roccialli. Trafiłam do Pana Pawła ,... Maja
MASAKRA !!!!! CENY Z KOSMOSU !!!! (2) Byłam w Salonie tydzień temu na zrobieniu odrostów- korona (pasemka nie na... Kobieta Stała klientka PRZESTRZEGAM PRZED TYM SALONEM - niewykwalifikowany personel (1) Naprawdę przestrzegam potencjalne klientki przed udaniem się do tego salonu.... Tragicznie ostrzyżona klientka Niezadowolona klientka (1) Nie dosyć, że w ciągu 48 godzin złamały się 2 paznokcie, które przedłużyłam,... Kasia Bardzo Polecam Panią Kasię !!!!!!!! (1) Farbowałam włosy u Pani Kasi pierwszy raz i jestem mega mega zadowolona.... Iwona niezadowolona z usług salonu (1) Korzystała z usług trzykrotnie- dwa razy z usługi fryzjerskiej i jeden raz z... Dorota Polecam Pana Bartka :) (1) Pan Bartek wie co znaczy 2cm, nie myli ich z np.ośmioma... potrafi doradzić... Alli polecam Pana Pawła! (1) Bardzo serdecznie polecam Pana Pawla!!! Doprowadzil do pozadku moje dosyc... Karolina Pan Bartek polecam!!!! (1) Bardzo serdecznie polecam Pana Bartka fryzjera. Mimo młodego wieku jest... zana Recepcja do wymiany!! (1) Panie z recepcji pozostawiają wiele do życzenia.. Od wejścia mierzą... klientka Zdegustowana (1) W pełni zgadzam się z poprzednią opinia! Po pierwsze..od wejścia do salonu... zdegustowana Kilka słów prawdy (1) Jestem klientką tego salonu od wielu lat. Niestety jakość systematycznie... Klientka od wielu lat Pani Iza - studio paznokcia (2) Jak czytam te szkalujące wpisy niezadowolonych Klientek dot. p. Izy to... Małgosia Nigdy więcej . (1) Myślałam , że jeżeli więcej zapłacę to będę zadowolona z usług. Niestety... MAGDA Pani Aleksandra (1) Polecam Panią Ole Bardzo miła, konkretna, kreatywna i pełna pomysłów. Cenie...  jestem bardzo zadowolony po usludze (1) Strzyżenie wykonała szczupła Pani blondynka niestety imienia nie znam i... tom don pedro (1) Żenada...korzystałam z usług pani Emili( chuda, niska blondynka) najwyraźniej... Zawiedziona opinia stałej klientki (1) Ceny są moim zdaniem za wysokie. Właścicielka mogłaby zainwestować w nowe... Kasia