Paznokcie (1) Witam, korzystam z usług salonu od paru lat. Minusem są wysokie ceny ale... Kasia zawsze zadowolona (1) Jak czytam negatywne opinie moich poprzedników to wydaje mi się ze chyba byli... Ania Cz. i Lukaszek Pan Paweł (Polecam) (1) Byłam 2 dni temu u Pana Pawła , na Kolorze i strzeżeniu . Fryzjer... Agnieszka
Tragedia (1) Nie polecam. A już z pewnością nie rozjaśniania. Stale rozjaśniam włosy u... Asia Salon w Oliwii Tower NIE POLECAM (1) Nie polecam strzyżenia w tym salonie. Za ceną nie idzie jakość. Mało... Alicja Natiza - opinia (1) Z pewnością polecam w 100 % Panią Anię. Świetna babeczka super cięcie i dobry... Natiza Polecam Panią Anię (1) Chcę podziękować Pani Ani za super fryzurkę. Bałam się cięcia, bo rzadko... Eunika P. polecam panią Marte (1) Juz jakiś czas jestem klientem pani Marty i jestem bardzo zadowolony ze... Rafal Nie polecam (2) To była moja pierwsza i zdecydowanie ostatnia wizyta w tym salonie. Na... Aleksandra OLEWANIE KLIENTA W 100% (1) Na początek wkleję dokładnie to, co zamieściłam wczoraj na facebooku: "Umów... Marta Salon godny polecenia (1) Szczególnie pani Monika, u której byłam dzisiaj pierwszy raz. Profesjonalnie,... Martyna polecam! (2) Byłam dzisiaj u Pani Moniki,świetna obsługa,profesjonalizm i super... M. Miła obsługa (1) Polecam wszystkim ten salon bardzo mila i profesjonalna obsługa . Klient pani Monika (1) Byłam u pani Moniki wiele razy, dzisiaj również. Zawsze wychodzę zadowolona z... klient Beznadziejnie !!!!!!!! (2) Witam byłam zdruzgotana po wizycie u kosmetyczki P. Angeliki fatalne... Anna Stanowczo odradzam depilacje w tym miejscu! (1) Byłam w tym salonie na depilacji woskiem. Włoski nie zostały wyrwane lecz... Wiktoria Full profeska (1) Rzadko spotykanej w Trójmieście jakości strzyżenie męskie w wykonaniu Pani... Mag Paznokcie (1) Byłam wykonać manicur u stylisty paznokci Piotra . Niestety higiena zabiegu... Agnieszka nie polecam (2) Z usług kosmetycznych skorzystałam pierwszy i ostatni raz!!! Voucher, który... Desta TRAGEDIA!!!!!!! (1) Nie polecam nikomu nowe Pani kosmetyczki(wyższa blondynka)! To co zrobiła z... Natalia