nie polecam

Z usług kosmetycznych skorzystałam pierwszy i ostatni raz!!! Voucher, który dostałam na święta na mikrodermabrazje okazał się jedną wielką pomyłką do tego salonu( kupiony był po normalnej cenie a nie jakieś z groupona) !! Kosmetyczka, który wykonywałą mi zabieg, zrobiła go na "odwal się i więcej do nas nie wracaj", dwa razy przejechała po czole troche na nosie i to by było na tyle! nie dość tego P.kosmetyczka nie była zbyt chętna do rozmowy, idąc na taki zabieg myślałam, że mi doradzi ile zabiegów potrzebuję w jakim odstępie czasu itp, a tu nic!! jakbym sama nie zapytała, nic bym się nie dowiedziała!! A po zabiegu wyskoczyły mi białe pryszczyki gdzie nie gdzie, których nie miałam!! Może dla swoich stałych klientów zarówno pani w recepcji jak i kosmetyczka wykazują więcej sympatii jak i dokładności w wykonywanych zabiegach!!! dla pierwszych klientów widocznie nie! Jednym zdaniem NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

RÓWNIEŻ NIE POLECAM!

TRAGEDIA! Radzę uważać na nową(starą?) kosmetyczkę w Galeri Bałtyckiej(nawet masaż twarzy po "skończonym" zabiegu zrobiła taki, że miałam wrażenie, że zaraz zerwie mi skórę powiek). Wczorajsza wizyta na regulacji brwi skończyła się dla mnie dziurami w brwiach, przycięciem niektórych włosków przy samej skórze a zostawieniem innych długich. Pierwszy raz widziałam, żeby kosmetyczka kompletnie nie wiedziała co robi.

Finał jest taki, że brwi mam wyskubane do granic możliwości, z wyciętymi dziurami, które będę musiała maskować przez wiele miesięcy...
Dodam, że wcześniej byłam obsługiwana zawsze przez Panią drobniutką blondynkę i byłam zawsze zachwycona. NIGDY JUŻ TU NIE PRZYJDĘ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0