ZACHWYCONA!!! (1) Od 6 lat nosze akryl na paznokciach. Ze względów zawodowych dużo podróżuje... Ania porazka (1) Szkoda słów. pól roku zapuszczane włosy zostały obcięte w coś, co mnie samą... Kinga.P niezadowolona (1) paznokcie jak parówki, do tego po kilku dniach się zaczęły zapowietrzać i... niezadowolona
polecam wszystkim ten salon (1) polecam wszystkim ten salon naprawde rewelacja, fryzurke mam super kati Super fryzjerka!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim Pania Milenke, osoba dosc mloda ale z wielkim... Karol paznokcie tylko u IZY (1) paznokcie robi najlepsze IZA- sa rewelacyjne, wygladaja jak naturalne, trwale... anna Znowu beznadzieja. (1) Miała być druga wizyta, inna fryzjerka. Była. Fryzjerka inna, wizyta... m_dr@op.pl Nie polecam (1) Fryzjerka obcięła mnie na ... . Wszystko zajęło 15 minut, prawie nie mam... TT ok (1) to najlepszy salon w trójmieście! ala rewelacja (1) polecam ten salon wszystkim. to fajne miejsce, super uslugi, profesjonalna... ola Polecam wszystkim :) (1) Z usług fryzjerskich salonu skorzystałam już drugi raz i na pewno tam wrócę.... Ewelina Polecam! (1) Długo szukałam osoby,która wykona subtelnego i naturalnego frencha i... Ania Jestem zrozpaczona (1) Z moich gęstych włosow po cieniowaniu, ktore mialo skrocic wlosy tylko o 1cm... Paulina Martyna - opinia (1) Jestem stałą klientką tego salonu, zawsze się spieszę więc cieszy mnie fakt,... Martyna Sama przyjemnosc (1) Moim zdaniem najwyzszej jakosci usługi oferuje fryzjerka Alicja, wszystkim... stała klientka naprawde elegancki salon!! Napewno wróce!!!! (1) Po raz pierwszy trafiłam do salonu, i jestem jak najbardziej... Jola Rewelacja (1) Salon poleciła mi koleżanka. Mówiła o nim wiele dobrego (zresztą widziałam po... Gosia GORĄCO POLECAM USŁUGI PANI ANI (1) MIŁA PROFESJONALNA OSŁUGA ORAZ NA UWAGĘ ZASŁUGUJE PANI ANIA , KTÓRA POTRAFI... KASIA Paznokcie tylko u sympatycznej pani Ani. (1) Bardzo polecam usługi pani Ani.Jest bardzo profesjonalna .Perfekcyjnie... Iwona P.Iwonka (fryzjerka) (1) Byłam u P.Iwonki po raz pierwszy,ale na pewno nie po raz ostatnio..:) Jestem... klientka