paznokcie u Pani Ani (1) Profesjonalna i szybka obsługa oraz duża kreatywność p. Ani. Paznokcie... czekoladka Rewelacyjne paznokcie u P.Ani (1) Tak rewelacyjnych paznokci jeszcze nie miałam w życiu.Pełen profesjonalizm... lili super super super!!!!!!!!!!!! (1) witam! ostatnio byłam w tym salonie i jestem bardzo zadowolona a szczegolnie... IGA
P. Iwonka kosmetyczka. (1) Bardzo gorąco polecam Panią Iwonkę kosmetyczkę. Nie dość że jest bardzo... W. P.Justyna Jest REWELACYJNA (1) do p.Justyny chodze od dluzszego czsu.Jest ona najlepsza profesjonalistka w... jadwiga Paznokcie tylko u p. Izy :) (1) Gorąco i szczerze polecam zdobienie paznokci przez p. Izę. Jej profesjonalne... gosia pani Agnieszka!!! (1) pierwszy raz trafllam zupelnie przypadkowo i wyszlam bardzo zadowolona.... Agnieszka polecam (1) salon rewelacyjny.polecam wszystkim. mp Paznokcie u p.Asi (1) jestem stała klientka p.Asi .Robi mi paznokietki juz pare dobrych miesięcy i... Domi p Robert to mistrz!! (1) Do wizyty u p Roberta namowila mnie kolezanka, ktora wrocila z przepieknie... magda ROZCZAROWANIE (1) Kilka dni temu miałam watpliwą "przyjemność" byc na dopełnianiu paznokci u p.... Ewelina Pan Robert jest rewelacyjny!!! (1) Byłam na manicure i malowaniu u Pana Roberta.. Malowanie nie ot takie sobie,... Lilka Papierosy (1) Byłem na strzyżeniu kilkakrotnie ale podczas ostatniego niedośc że musiałem... Ja zadowolona stala klientka (1) Jestem stala klientka tego salonu.dzisiaj tez bylam i jak zawsze jestem... ola Bardzo fajny salon (1) Trafilam na ten salon przypadkiem podczas zakupow, bardzo ladnie zostalam... Justyna fajna obsługa (1) bardzo sympatyczna pani na recepcji poleciła mi rewelacyjną fryzjerkę Sandrę... ola super salon (1) jeszcze w takim salonie nie bylam:) po prostu super!!! sami profesjonaliści.... kasia beznadzieja (1) pan fryzjer cigle rozmawia przez telefon a do fachowca to mu daleko, poniewaz... ja Najlepsza jest p Ala (1) Byłam w salonie i wyszłam bardzo zadowolona szkoda ze ceny sa takie wysokie.... emi Usługa mniej więcej OK, ale cena???!!! (1) Balejaż 2 kolory plus ścięcie (włosy nawet nie do ramion) no i ułożenie... Ika