KLIENTKA - opinia (1) salon odwiedzalam przy okazji bedac na zakupach i zawsze udalo mi sie trafic... KLIENTKA Marta - opinia (1) Tydzień temu bylam po raz pierwszy w tym salonie.Poleciła mi moja znajoma.... Marta Pełen profezjonalizm (1) Po raz kolejny skorzystałam z usług salonu. Jestem jak najbardziej... Monika
100% SATYSFAKCJI (1) Salon Paula Roccialli poleciła mi znajoma. Zwykle przychodziłam tylko na... Maja POLECAM (1) Tydzień temu byłam pierwszy raz w tym salonie. Polecila mi go koleżanka która... Joanna bardzo profesjonalny salon (1) odpowiedni salon w odpowiednim miejscu! jestem zachwycona tym miejscem!... anita rewelacja (1) Jedyny salon w trojmiescie gdzie po udanych zakupach można się na prawdę... Piotr polecam (1) super salon - profesjonalny! ola Agnieszka - opinia (1) Jestem stałą klientką tego salonu. Trafiłam tam z polecenia koleżanki i nie... Agnieszka Szczesliwa Parka:) (1) Nie wiem jak i komu dziekowac...? Dziekuje ze jest taka stronka jak ta!!! W... Petronela Polecam !!! (1) Drogie Panie, nie sposób nie podzielić się swoja opinią po tak udanej... Agnieszka Pani Iwonka-fryzjerka (1) Do tej Pani trafiłam przypadkowo bo nigdy wcześniej nie korzystałam z usług... Małgorzata polecam (1) jestem stalym klientem i polecam salon. zawsze profesjonalnie. klimat w... monika Tragedia (1) Umówiłam się na upięcie włosów, poprezdniego dnia telefonicznie potwierdzałam... Magda polecam Panią Emilię (1) Byłam na pedicure spa i naprawdę polecam. Bardzo miła i sympatyczna pani,... Katarzyna ... (1) Salon ten odwiedzilam kilkakrotnie, wczesniej niemila obsluge rekompensowaly... on.gda x_man - opinia (1) Mi sie wcale nie spodobalo :( Mloda Pania tak sie spieszyla,ze zapomniala z... x_man PANI IWONA :) (1) Jak najbardziej polecam Pania Iwone - kreatywna, mila, rozmowna, potrafi... Karolina Piękny french (1) Wielokrotnie robiłam paznokcie w różnych salonach, ale dopiero w tym... zadowolona tylko do Pana Roberta!!! (1) po raz kolejny korzystałam z usług salonu i jak zawsze jestem zadowolona. Pan... emi