salon Słupsk (6) Nie mogłam znalezc forum dotyczaego salonu w galerii Jantar,więc napiszę tu... Anna polecam (1) Byłam w salonie na pedicure. Wykonany naprawdę na najwyzszym poziomi. Pani... Agnieszka Nie polecam (1) Nie polecam! Pierwsze wrażenie jest dość pozytywne, bo mijsce wydaje sie być... Inga
Sylwia - opinia (1) bylam w tym salonie pierwszy, poniewaz chcialam zmianic fryzure i poprosilam... Sylwia Super! (1) Jeden z najlepszych salonów, w których byłam. Zawsze miła obsługa, zawsze... klientka D - opinia (1) Zawsze mila i profesjonalna obsluga, ladny wystroj i przystepne ceny. POLECAM... D wysoka jakość usług (1) Z usług tego salonu korzystam regularnie- zawsze umawiam się na strzyżenie u... Ania Zdecydowanie polecam (1) Po samodzielnym farbowaniu na moich włosach była totalna katastrofa (zamiast... Paulina pani Iwonka najlepsza (1) Jestem stala klientka i jak tylko jestem w Polsce natychmiast udaje sie na... Grazka Rewelacja (1) Salon naprawdę piękny, miła atmosfera. Fryzjerzy profesjonalni, słuchający... Klient Pasemka (1) Od ponad 2 lat szukam fryzjerki, ktora potrafi zrobic jasne pasemka bez... Wymagajaca Super stylizacja (1) Korzystałam w ramach grupona.Bardzo profesjonalne podejście do klienta.Włosy... zadowolona klientka Pani Ania robi najlepsze,najtrwalsze paznokcie!!!! ;) (1) Po przez nałogowe obgryzanie mam bardzo brzydkie i zdeformowane naturalne... Marlena Roccialli-salon kosmetyczny (1) Skorzystałam z oferty salonu zakupionej przez Grupon- b.miłe zaskoczenie... Aga Polecam! (1) Jestem stałą klientką,zawsze wychodzę zadowolona z tego salonu.Polecam Panią... Anna godna polecenia (1) Wystrój jest bardzo szykowny i elegancki. Panuje tam bardzo przyjazna... zadowolona Przebijanie uszu dziecku (4) Bardzo sprawnie przekłute uszy mojej córce (2 latka). Choć nie byłam zapisana... Agnieszka Paznokcie żelowe (1) Postanowiłam zrobić w tym salonie paznokcie żelowe ... NIE POLECAM!!!!... MT Pani Iza NIE POLECAM!!! (1) Witam serdecznie, nigdy wiecej na paznokcie do Pani Izy nie przyjdę! Porażka,... Klaudia Ostrzegam wszystkie dziewczyny przed zmiana fryzury w tym salonie! (1) Jeszcze nigdy nikt nie potrafktowal moich wlosów w tak nieudolny sposób,... ja12