salon Słupsk

Nie mogłam znalezc forum dotyczaego salonu w galerii Jantar,więc napiszę tu :) chcialam podziekowac za mozliwosc skorzystania z profesjonalnych usług,bo tak mało jest takich miejsc w Słupsku. Jestem zachwycona Panią Anią,która zrobiła mi paznokcie tak,jak sobie życzyłam-po raz pierwszy w Słupsku tak wykonane paznokcie! Poza tym fryzjerki,które swoim fachowym doradztwem sprawiły,że uwierzyłam w Jakośc. Polecam,bede stałą klientką.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon Słupsk

Witam,

Aniu czy pamiętasz imię/imiona tych Pań fryzjerek, które tak profesjonalnie cię obsłużyły? Wybieram się na wizytę a nie wiem kompletnie do kogo się umówić;]
pozdrawiam,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Panią Agnieszkę lub Pana Miłosza,pełęn profesjonalizm. :)

Byłam tam niedawno u Pani Agnieszki- fryzurka całkiem całkiem, nawet podoba mi się co mi zaproponowała (...) Ogólnie zakład polecam :)

Ostatnio korzystałam z usługi fryzjera oraz manicurzystki w salonie. Pan Miłosz ma bardzo profesjonalne podejście do klienta-ostrzygł mnie wkońcu tak jak chciałam. Pani Justynka wykonała mi pięknego frencha żelowego. Wrócę tam napewno :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aktualnie salon upada. Nie uważam ,że to ekskluzywny salon. Pracują w nim niedoświadczeni"fryzjerzy" non stop kogoś ubywa, chodziłam tam od początku istnienia, najpierw odeszła manicurzystka, potem fryzjerka,aż w końcu kosmetyczka... Ciągła rotacja, o czyms to świadczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0