Ośrodek Szkolenia Kierowców Morena

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 10

Oleksandr - ocena (2) Pan Łukasz jest bardzo dobrym instruktorem! Perfekcyjnie! Polecam! Oleksandr Serhii - ocena (2) Dziękuję pan Łukasz za to co dobrze mi się nauczyl jeździć , jestem... Serhii Agata - ocena (1) Zdecydowanie polecam !!!! Szybkość realizacji kursu, indywidualne podejście... Agata
Magdalena - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Dobra organizacja - jazdy odbywają się... Magdalena Wiktoria Brzeska - opinia (2) Super atmosfera i mega bardzo nauka , szczególnie pan Marcin nauczył tak że... Wiktoria Brzeska Aga - ocena (3) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! Nie tylko kursy ale też jazdy... Aga Krzysztof Ludwiszewski - ocena (3) Rozpocząłem kurs na początku czerwca. Forma wykładów teoretycznych online... Krzysztof Ludwiszewski Jakub - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, wszystko poszło sprawnie. Polecam genialnego instruktora... Jakub Sylwia - opinia (1) Serdecznie Polecam Rewelacyjny Ośrodek Szkolenia Kierowców! Trafiłam na jazdy... Sylwia Jakub Z - opinia (2) Sam ośrodek SUPER, dobry kontakt, wszystko da się uzgodnić z niczym nie ma... Jakub Z nowakia - opinia (1) super, od razu zdany egzamin nowakia Daniel - opinia (2) Wspaniała szkółka, bardzo polecam! Jestem bardzo zadowolony z kursu. Pan... Daniel Jakub Grudziński - opinia (1) Bardzo pomocny, uśmiechnięty oraz profesjonalny pan Marcin, szybko oraz... Jakub Grudziński Julia - opinia (1) Bardzo polecam! Miałam super instruktora który nauczył mnie bardzo dużo w... Julia Oleksii Kurchin - opinia (1) Dzień dobry. Polecam. Wszystko super. Oleksii Kurchin Mateo -Siwy - opinia (2) Polecam z czystym sercem Pana Łukasza i jego nowiutką kia rio. instruktor... Mateo -Siwy jan - opinia (1) Dobre podejście do kursanta elastyczne godziny. Polecam szkółkę jak i pana... jan Nikola - opinia (1) Polecam z całego serca Pana Łukasza. Jest cierpliwy, ma profesjonalne... Nikola mateusz z - opinia (1) Korzystałem z jazd doszkalających przed egzaminem. Bardzo miło, fachowo z... mateusz z Dominika - opinia (1) Serdecznie polecam! Instruktor niesamowicie spokojny i sympatyczny, a... Dominika