Ośrodek Szkolenia Kierowców Morena

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 10

Filip - ocena (1) Zdecydowanie polecam OSK Morena. Instruktor Łukasz w kompleksowy, ale i... Filip Stanisław - ocena (2) Kurs w Osk Morena był naprawdę zadowalający. Instruktor miał do mnie bardzo... Stanisław Zuzia - ocena (2) Chciałbym serdecznie polecić tę szkółkę jazdy, a szczególnie jazdy z panem... Zuzia
Patrycja - ocena (2) Miałam przyjemność uczestniczyć w lekcjach jazdy prowadzonych przez Pana... Patrycja Adam - ocena (2) Miałem przyjemność mieć jazdy z Panią Basią i byłem zachwycony. Bardzo... Adam Patrycja - ocena (1) Super szkółka jazdy! Patrycja Marta Rozwadowska - ocena (1) Wzięłam w szkole dodatkowe jazdy, które bardzo mi pomogły Marta Rozwadowska Paweł Jot - ocena (2) Potwierdzam pozytywne opinie przedmówców na temat OSK Morena - jeżeli cenicie... Paweł Jot Oliwia - ocena (2) Polecam z całego serca. Zdane za pierwszym razem!! Oliwia Tetiana Potapova - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Instruktor jest mega miły i pomocny. Pozdrawiam Łukasza... Tetiana Potapova Kasjan - ocena (1) Jestem zadowolony z kursu w OSK Morena. E-learning, który zaoferowali, bardzo... Kasjan Viktoriia - ocena (2) Serdecznie polecam tę szkole jazdy! Trafiłam na jazdy do Pani Basi , świetne... Viktoriia Monika - ocena (1) Polecam! Instruktor Łukasz był bardzo cierpliwy i wykazywał dużą wiedzę.... Monika Krystian - ocena (2) Bardzo dziekuje za fantastyczne przygotowanie mnie do egzaminu. Pani... Krystian Maks - ocena (1) Serdecznie polecam, miła atmosfera, bez stresu wytłumaczone i przećwiczone... Maks Ola - ocena (2) Jeśli chcesz rzetelnie i bez stresu przygotować się nie tylko do egzaminu,... Ola Anna - ocena (2) Bardzo polecam kurs w tym ośrodku. Mnie uczył Łukasz , bardzo profesjonalny... Anna Mateusz - ocena (2) polecam bardzo profesjonalnie w milej atmosferze ;) Mateusz Piotr - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony zawsze kiedy poprosiłem o jazdy dostałem termin, a... Piotr Julia - ocena (1) Świetny kurs! Bardzo polecam jazdy z Panem Łukaszem! Julia