Ośrodek Szkolenia Kierowców Morena

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 10

Autor - opinia (1) Poziom nauczania na wysokim poziomie i egzamin zdany za pierwszym razem :) Autor KS - opinia (1) Polecam każdemu. Zwłaszcza instruktora pana Łukasza. Świwtnie nawiązuje... KS Kasia B. - opinia (1) Szczerze polecam Pana Łukasza! Przemiły, pełen pasji do jazdy i potrafiący... Kasia B.
Grzesiek - opinia (1) Zdecydowanie polecam OSK Morena, a zwłaszcza instruktora Łukasza, prawo jazdy... Grzesiek Kursant - opinia (1) Instruktor super, umie bardzo dobrze wytłumaczyć technikę kierowania pojazdem... Kursant Klaudiusz - opinia (1) Super szkoła, nie mam nic do zarzucenia. Bardzo dziękuję panu Łukaszowi który... Klaudiusz Kursant - opinia (1) Serdecznie polecam OSK Morena, a szczególnie instruktora Marcina, który z... Kursant Michał - opinia (1) P. Łukasz super instruktor, rzeczowy i dokładny, nauka jazdy bez stresu,... Michał Mariusz - opinia (1) Profesjonalna obsługa klienta. Jeździłem z Łukaszem i uważam go za bardzo... Mariusz Ewelina - opinia (1) W OSK Morena korzystałam z kilku dodatkowych jazd, ponieważ miałam przerwę w... Ewelina Kacper - opinia (1) Szkoła bardzo przystępna cenowo, świetny instruktor, z którym jazda była... Kacper Sebastian Gębala - opinia (1) Bardzo dobra obsluga, mili i uprzejmi pracownicy Sebastian Gębala Zadowolona kursantka - opinia (1) Pan Łukasz jest bardzo profesjonalnym i zaangażowanym instruktorem. Dostałam... Zadowolona kursantka Łukasz - opinia (1) Świetny instruktor. Spędziliśmy razem trochę godzin po mojej długiej przerwie... Łukasz Maks - opinia (1) Świetni instruktorzy,bardzo fajna przyjazna atmosfera,polecam!! Maks Dorota S. - opinia (1) Polecam w 100% OSK morena Wszyscy instruktorzy są na 6 a wszczególnosci P.... Dorota S. Sylwia Z. - opinia (1) 8 godzin jazdy z instruktorem Łukaszem K. i egzamin zdany za pierwszym... Sylwia Z. Kasia - opinia (1) W OSK Morena wzięłam pakiet jazd dodatkowych po dość długiej przerwie po... Kasia Marta K. - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Morena. Jeździłam z Łukaszem L. Zdałam za... Marta K. Przemysław Śmiechowicz - opinia (1) Bardzo polecam OSK Morena, mili i pomocni ludzie. Przemysław Śmiechowicz