OSK eL-prawko

Kursy prawa jazdy

Wejherowo, Rybacka 12

Szkoła prawa jazdy - godna polecenia (1) Same szóstki dla p. Krzysia Greszty za świetny ośrodek szkolenia kierowców... Anita Szczypior polecam!!!! (1) Gorąco polecam wszystkim którzy mają zamiar samodzielnie poruszać się po... Gosia Polecam! (1) Gorąco polecam szkółkę el- prawko! Profesjonalni instruktorzy, a w... Paulina
POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam szkółkę bardzo serdecznie. Zależało mi na szybkim kursie, ponieważ... SEBASTIAN Super (1) Bardzo mila atmosfera i genialne metody nauczania. Kazdy instruktor jest... Dobrawa Polecam !!! (1) Bardzo polecam szkołę EL-PARWKO. Doświadczeni, profesjonalni i cierpliwi... Agnieszka ;) SUPER SZKOŁA (1) Polecam wszystkim tą szkółkę. Super uczą, pełen profesjonalizm i super... Paweł polecam :) (1) Bardzo polecam szkołę EL-PARWKO. Doświadczeni, profesjonalni i cierpliwi... Ania el-prawko (1) Serdecznie polecam szkółkę EL-PRAWKO, fachowi instruktorzy, pełen profesjonalizm Anna POLECAM! (1) Wspaniali instruktorzy, egzaminy zdane za pierwszym razem, bardzo miła... Klaudia Gorąco polecam szkółkę El-prawko! (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkółkę oraz Pana Krzysztofa i innych... Jakub Gruba :) (1) Serdecznie polecam pana Krzysztofa i El prawko.Po kilku lekcjach egzamin... Marta Rewelacja (1) Wspaniali instruktorzy, spokojnie i rzetelnie podchodzą do kursanta, dzięki... Grzegorz Witzling Rafał - opinia (1) Polecam w 100 % Pełen profesjonalizm Rafał POLECAM szkółkę! (1) Super atmosfera i cierpliwi, doświadczeni instruktorzy. Pan Krzysztof i Pan... Laura Gorąco Polecam !! (1) Gorąco polecam szkołe jazdy eL-prawko. Pan Krzysztof Greszta jest naprawdę... Natalia polecam (1) Szybko,sprawnie i co najważniejsze skutecznie :-) wykładowcy z przygotowaniem... Adam Gorąco polecam (1) Przed egzaminem wykupiłam godziny u Pana Krzyśka i nie żałuję. Wspaniały... Paulina eL-Prawko O.S.K. Krzysztof Greszta - polecam :) (1) Miałam przyjemność odbyć kilka dodatkowych godzin u Pana Krzysztofa. Dzięki... Ania H. Goraco polecam! (1) Zakonczylam właśnie kurs prawa jazdy w tym ośrodku. Miałam przyjemność uczyć... Madzia