O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Wspaniała Atmosfera i Profesjonalizm jednoczeście!!! (1) Parę godzin temu zostałam szczęśliwą posiadaczką Prawa Jazdy - za pierwszym... Kasia Super ośrodek (1) Pełen profesjonalizm, świetni instruktorzy ... Miala problem ze zdawaniem, a... Paulina Polecam (1) Właściwie ten ośrodek powinien być wzorem dla innych OSK. Polecam, wykłady... Zadowolony
Polecam !!! (1) Jazdy bardzo mile w spokojnej atmosferze. Ciekawe wyklady! Ania Pierwsza klasa!! (1) Szczerze mogę polecić ten ośrodek. Pełen profesjonalizm i super podejście do... ania Rewelacja! (1) Właśnie w takiej szkole wszyscy chcą się uczyć! Instruktorzy (z Jurkiem na... Wasyl super!! (1) uczył mnie Jurek polecam wszystkim jest najlepszym instruktorem:) Aga POLECAM! (1) Chciałbym aby wszyscy uczyli się u takich instruktorów jak Jurek. Własnie z... Józef Najlepsza szkoła w 3mieście ;) (1) Wybrałam tę szkołę ot tak sobie- ze względu na dojazd i okazało się że... Dorota Najlepsi;) (1) Wybrałam tą szkołę przypadkiem i okazało się że trafiłam najlepiej jak tylko... Kaśka - Antek :D Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem tylko dzięki Jurkowi i Monice, którzy są... Julka Klaudia- opinia (1) Zdałam za pierwszym razem:)Nasze umiejętności to pół sukcesu, drugie pół to... Klaudia Chrzczonowska Krzysztof Rybicki - opinia (1) Obelix świetnie mnie przygotował do egzaminu i pomimo stresu przeszedłem go... Krzysztof Rybicki Uczciwie, solidnie (1) Polecam tę szkółkę, opanowanie, cierpliwość, rzetelność to tylko niektóre z... Magdalena B Zdałem (1) zdalem za pierwszym razem dzieki temu osrodkowi :) pozdrawiam i polecam Kuba Nauka z Obelix'em... (1) ...to była prawdziwa przyjemność. Otrzymałam solidny fundament pod... Beata OBELIX najlepszy! (1) Niestety, ale mój 30 - godzinny kurs odbyłam w innym OSK (wielkiej,... Kasia Godni polecenia ;) (1) OBELIX'a poleciła mi moja mama, która zdała za pierwszym razem. Ja zdałem za... Łukasz L. ZAjefajnie to mało... :) (1) W sumie to zdałam za czwartym razem :) ale mam to już za sobą i jestem... Emi :) (: Sliczne dziękuję :) (1) OSK Obelix jest rzeczywiście chyba najlepszą szkoła w 3-mieście :) Swietna... Dorota