Patrycja S - opinia (1) Serdecznie polecam szkole jazdy Pana Andrzeja Przytuły egzamin zdany za... Patrycja S Rafał - opinia (1) Korzystałem tylko z jazd dodatkowym z Panem Andrzejem - pełen profesjonalizm... Rafał Bohdana - opinia (1) Mega szkola Mega instruktor Pan Marcin, nie miałam innych instróktorów, ale... Bohdana
Kennet - opinia (1) Szczerze polecam OSK Andrzej Przytuła oraz Pana Darka, który świetnie... Kennet Patrycja - opinia (1) Z całego serca polecam Pana Marcina . Przeszłam z innego ośrodka do tego na... Patrycja Patrycja - opinia (1) Do Pana Sławka trafiłam z polecenia. Mogę powiedzieć, że moje umiejętości... Patrycja Agata - opinia (1) Bardzo polecam jazdy doszkalające z Panem Andrzejem! Spokój, opanowanie oraz... Agata Grzechotnik - opinia (1) Po kursie w szkole Pana Andrzeja prawojazdy zdałem za pierwszym razem. Polecam Grzechotnik Gazownik - opinia (1) Mistrzostwo świata. Po kursie u Andrzeja egzamin teoretyczny zaliczony,... Gazownik Marysia - opinia (1) Szkoła godna polecenia. Zarówno teoria z Panem Andrzejem oraz jazdy z Panem... Marysia Michał - opinia (1) Polecam szkole i instruktora Sławka, bardzo mily i sympatyczny i w dodatku... Michał Julita Juchnowicz - opinia (1) Szkółka super! Moim instruktorem był P.Marcin który bardzo dobrze i... Julita Juchnowicz M. - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Przyjazna atmosfera do nauki. Szkoła z misja. Kursant... M. Patryk - opinia (1) Polecam serdecznie .Profesjonalne podejście, cierpliwość, wyrozumiałość.... Patryk Polecam! (1) Do szkoły trafiłem z polecenia mojej siostry, która była bardzo zadowolona... Wojtek R. Najlepsza szkółka (1) Również do szkółki trafiłam z polecenia i nie żałuję Katarzyna Świetna szkoła jazdy! (1) Bardzo dobra szkoła, która ma wyjątkowe podejście do kursanta. Nie jest on... kuba2000 SUPER!!! (1) Do szkółki Pana Andrzeja trafiłam dzięki mojej koleżance i jestem bardzo... Magda Polecam wszystkim OSK Przytuła. (1) Polecam wszystkim OSK Przytuła, wszystko szybko tanio, dobrze uczą kursantów,... Rafał Labuda Najlepsi.!! (1) Trafiłam do. OSK Andrzej Przytuła z polecenia i tak jak wszyscy mówili, nie... Natalia