PO OPERACJI KRĘGOSŁUPA

Witam , jestem 5 tyg. po operacji kręgosłupa ze stabilizacją na 4 śrubach. Czy ktoś wie jakie ćwiczenia można teraz wykonywać czy może jest jeszcze za wcześnie. Troche się martwie, bo pojawia mi się opuchlizna w miejscu operacji i pobolewa noga . Czy to normalne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PO OPERACJI KRĘGOSŁUPA

Ja mam stabilizację też , 15 implantów. Nie jestem lekarzem, najlepiej właśnie z nim się skonsutować. Ja 5 tyg. po operacji żadnych ćwiczeń nie wykonywałam ! Byłam bardzo sztywna, po kilku miesiącach kręgosłup dało sie już zginać. Ale 5 tyg. to świeża sprawa. Lepiej na wizycie kontrolnej powiadomić lekarza prowadzącego o tym co się dzieje, a on pani powie. Pozdrawiam.

Re: PO OPERACJI KRĘGOSŁUPA

Witam ja tez miałam stabilizacje ledzwiowa tlif ,była to moja 4operacja juz i to co przeczytałam to uwazam ze jak naj szybciej trzeba sie zgłosic do lekarza najlepiej do nerochirurga

Inne tematy z forum

Dziewczyny jak poradzić sobie (14 odpowiedzi)

Z facetem narcyzem > Miała któraś z was do czynienia?

kolezanki z nerwica poszukiwane:) (672 odpowiedzi)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje...

Kreatywne zajęcie dzieciom czasu (4 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym mieć dla siebie godzinę dziennie. Dzieciaki nie dają mi jednak takiego...