Zdałam (1) Ogromny stres, trochę błędów, jednak stoicki spokoj pana Lecha S. Spowodował,... Agata Udało się!!! (1) 3 lipca zdałam z Panem Leszkiem J. Była to moja szósta próba... przed... Anonim Do 3 razy sztuka :) (1) Pan Artur Z. Wspaniały człowiek, już w drodze do auta rozładowuje...
zdałam!! (1) Zdałam z za 6 razem z Pane Leszkiem J. Przesympatyczny egzaminator - już od... Anonim Nie taki egzamin straszny, jak go malują :D (1) Panie w biurze egzaminów w PORDzie są miłe i cierpliwie odpowiadają na... MIMI Egzamin (1) Zdałam wczoraj za 2gim raZem.Z całego serca polecam egzaminatorke Panią... Aga Czas oczekiwania (1) Przecież czekanie 3 tygodni na egzamin to komedia. Ktoś kto popełni błąd na... Komediant POZYTYWNY EGZAMINATOR JACEK NAPIÓRKOWSKI (1) Witam bardzo serdecznie , dzisiaj za drugim podejściem udało mi się zdać... Ariel Egzamin praktyczny (1) Za pierwszym razem trafiłem na takiego buca, ze to szkodaa gadać, ale... Jerry EGZAMIN C i Natepnie C+E (1) we wtorek9 maja o godzinie 19 mialem egzamin na kat.C+E(zacząlem o 20 z... MARIUSZ Poskrop Wdzięczna Chojniczanka (1) Dzisiaj zdałam egzamin pod okiem Pana Tomka Trzebiatowskiego i jestem pod... Zadowolona (1) Dziś zdawalam egzamin kategorii B,mimo ogromnego stresu zdałam za pierwszym... iwona Ocena raczej dla egzaminatora, nie PORDu. (1) Miałem okazję jeździć z kilkoma egzaminatorami, byli bardzo różni. Większość... georgie the spider zadowolona (1) zdawałam egzamin kategorii B dziś, tj 28.03.2017. Pierwsze podejście stres i... kierowca Egzamin kat CE (1) Dziś 22.03 godz 7:00 egzamin praktyczny CE. Podobnie jak zdając do kat.C... Robert Obsługa (1) Obsługa Pani z zapisów jest na poziomie -10 . Reszta w porządku. Tytus Egzaminator Okuniewski CE (2) Niestety, mam nadzieje, ze juz nigdy nie trafie na tego gbura, który wyglada... Zniesmaczony Krzysztof N. (2) Uważajcie przed nim miałam z nim dwa egzaminu i robi wszystko by oblać..... Wkurzona Ja Skąd tyle pozytywnych ocen? (3) Jestem świeżo po zdaniu egzaminu (czwarte podejściem). Mimo tego, postaram... Marcin Zdałam za pierwszym razem:) (1) Wczoraj był jeden z najważniejszych egzaminów w moim życiu. Mój egzaminator... Iza