Piotr - ocena

Temat dostępny też na forum: Imperia Nieruchomości
"Z pełnym przekonaniem polecam firmę Imperia Pawła Bielawy! Miałem przyjemność współpracować z Pawłem przy sprzedaży nieruchomości na Letnicy w Gdańsku i jestem niezwykle zadowolony z tej współpracy. Paweł to profesjonalista w każdym calu - czułem się objęty opieką na każdym etapie procesu sprzedaży. Jego zaangażowanie, umiejętność rozwiązywania problemów oraz skrupulatność sprawiły, że cała transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. To człowiek godny zaufania, który naprawdę zna się na swojej pracy. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy szukają wsparcia w sprzedaży nieruchomości! "
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Piotrze, serdecznie dziękujemy za miłe słowa :) Wiele zależało od profesjonalnego przygotowania oferty i współpracy z innymi agentami - to nas cechuje i dzięki temu możemy z sukcesem realizować cele naszych Klientów - polecamy się na przyszłość i życzymy samych sukcesów! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ecp - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo nieprzyjemna wizyta. Na wejściu usłyszałam, ja pytam, Pani odpowiada Pani Doktor nie...

Halina Sobierajska - ocena (3 odpowiedzi)

Jakość wykonania mierna, brak profesjonalizmu, pośpiech, pozostawione odpady. Zapewnienia o...

Julii - ocena (3 odpowiedzi)

Meduza tylko z nazwy dawno temu full,mlodziezy, piwo,pepsi bagietka, ciastko to byl bar ,,,tlok...