Pizza Napoli

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, gen. Emila Augusta Fieldorfa 2

Kornelia - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Pozdrawiam Panią w okularach :) Kornelia Dorota - ocena (1) Najlepsza pizza w Trójmieście Dorota Marysia - ocena (1) Pizza bardzo dobra obsługa profesjonalna polecam Marysia
Julia - ocena (1) Świetne miejsce! Lokal bardzo zadbany, z klimatycznym wystrojem. Pizza... Julia RM - ocena (2) Bardzo dobra Neapolitanska pizza z pieca opalanego drewnem- coraz mniej... RM Patryk - ocena (2) Od pierwszego kęsa wiadomo, że to miejsce zna się na neapolitańskiej pizzy.... Patryk Wiktoria - ocena (1) super przemiła obsluga, szczególnie w wykonaniu Pani Oliwii, rewelacja,... Wiktoria Kristian - ocena (1) Pizza Napoli to miejsce, które zachwyca od pierwszego kroku klimatyczny,... Kristian Ola - ocena (1) Smaczna pizza miła obsługa fajny klimat polecam Ola KasiaW - ocena (1) Cudne jedziecie polecam KasiaW Oliwia - ocena (1) Bardzo smaczna wloska pizza, duży wybór w pizzach, dzieki czemu każdy... Oliwia Justyna - ocena (1) Bardzo dobra i smaczna pizza. Polecam Justyna Marcin - ocena (1) Najlepsza Pizza jaką jadłem! Marcin Bartosz - ocena (1) Pizza idealnie wypieczona, aromatyczna i pełna smaku. Prawdziwa uczta dla... Bartosz Sylwia - ocena (1) Zdecydowanie jedna z najlepszych pizzerii, w jakich byliśmy! Pizza... Sylwia Martin.s - ocena (1) Przepyszna pizza neapolitańska z pieca opalanego drewnem a nie jak większość... Martin.s Marcin - ocena (1) Pizza smakuje jak we Włoszech. Ciasto fenomenalne, dobre składniki i proste... Marcin Mieszkaniec - ocena (1) Najlepsza pizza w trojmiescie, bardzo miła i pomocna obsługa, świeże włoskie... Mieszkaniec Kaska - ocena (1) Mega dobra pizza Burrata cotto . Uwielbiam Kaska Michał - ocena (1) Byłem głodny wpadłem na szybko i uwierzcie że to jest najlepsza pizza w... Michał