Pizza Napoli

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, gen. Emila Augusta Fieldorfa 2

Justyna - ocena (1) Bardzo dobra i smaczna pizza. Polecam Justyna Marcin - ocena (1) Najlepsza Pizza jaką jadłem! Marcin Bartosz - ocena (1) Pizza idealnie wypieczona, aromatyczna i pełna smaku. Prawdziwa uczta dla... Bartosz
Sylwia - ocena (1) Zdecydowanie jedna z najlepszych pizzerii, w jakich byliśmy! Pizza... Sylwia Martin.s - ocena (1) Przepyszna pizza neapolitańska z pieca opalanego drewnem a nie jak większość... Martin.s Marcin - ocena (1) Pizza smakuje jak we Włoszech. Ciasto fenomenalne, dobre składniki i proste... Marcin Mieszkaniec - ocena (1) Najlepsza pizza w trojmiescie, bardzo miła i pomocna obsługa, świeże włoskie... Mieszkaniec Kaska - ocena (1) Mega dobra pizza Burrata cotto . Uwielbiam Kaska Michał - ocena (1) Byłem głodny wpadłem na szybko i uwierzcie że to jest najlepsza pizza w... Michał Maciek - ocena (1) Bardzo dobra pizza, ciasto idealne, obsługa natychmiastowa, składniki na... Maciek Marcin - ocena (1) Świetna pizza z dobrymi jakościowo składnikami, obsługa miła i profesjonalna... Marcin aleksander - ocena (1) Bardzo miła obsługa, zawsze pomocna, moim zdaniem najlepsza pizza w całym... aleksander Adam - ocena (1) Coś pięknego. Ciężko zjeść we Włoszech tak dobrą neapolitańską pizzę, dziękuję Adam Martin_Kowalik - ocena (1) Przepyszna włoska pizza top 3 w trojmiescie Martin_Kowalik Olga W - ocena (1) Wspaniała pizza, lepsz aniżeli we Włoszech. Obsługa miła, z indywidualnym... Olga W Michał - ocena (1) Bardzo przyjemna i miła atmosfera jak we Włoszech a pizzka pyszna w stylu... Michał Sebastian Kurt - ocena (1) Najlepsza pizza w całym Gdańsku, wraz z najmilszą obsługą. Sebastian Kurt maks - ocena (1) bardzo miła obsługa i jedzenie dobre maks Alicja - ocena (1) Trafiłam przypadkiem a zostanę na dłużej. Przepyszne jedzenie , świeże... Alicja Alicja - ocena (1) Pizza mega dobra, trafiłam do restauracji w czasie Festiwalu Cannolo i były... Alicja