Pizza Napoli

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, gen. Emila Augusta Fieldorfa 2

Karolina - opinia (1) Świetna pizza neapolitańska, wysoka jakość składników i miła obsługa! Bardzo... Karolina Kasia - opinia (1) Pyszna pizza i super ludzie!!! Kasia Krzysztof - opinia (1) Pizza zdecydowanie najlepsza w Trójmieście! Pizza jest typowo neapolitańska... Krzysztof
Darek Rum. - opinia (1) Super sprawa ta pizza z pieca!pierwszy raz tska jadlrm i juz innej nie rusze... Darek Rum. morris - opinia (1) świetna pizza neapolitanska! mozna sie poczuć jak w Neapolu. Polecam.... morris miki - opinia (1) Super miejsce. polecam wszystkim.Nie dawno wrocilem z Neapolu, mogli by... miki Pucinella - opinia (1) Wszystko na swoim miejscu :) pyszne ciasto oraz wysokiej jakosci skladniji... Pucinella Trójmiejski głodomor - opinia (1) Wszystko ok, bardzo dobra pizza, obsługa bez zastrzeżeń. Polecam! Trójmiejski głodomor Marta k - opinia (1) Pizza rewelacja. Zdecydowanie top 3 w Trójmieście. Serdecznie polecam dla... Marta k Bartosz - opinia (1) Dla mnie najlepsza pizza w okolicy. Bardzo miła obsługa. Przyjemny,... Bartosz Pycha! (1) Najlepsza pizza w trojmiescie! Super piwa, wina oraz wyjątkowo pyszna pizza.... Melka Ewelina - opinia (1) Wspaniałe jedzenie! Nie tylko pizza ale również świeże sałatki oraz... Ewelina najlepsza neapolitańska pizza (1) Jak wyżej :) Jestem stałym klientem od kilku dobrych miesięcy. Świetna jakoś,... Aaaa Rewelacyjna pizza (1) Zostałem stałym klientem. Pizzeria trzyma poziom, a Salsiccia jest... Rafał wow! (1) Ta pizzeria to totalny sztos!! Pizza od dziecka jest nieodłącznym elementem... Antek, miłośnik pizzy klientka - opinia (1) Oryginalna, wyśmienita. Polecam. klientka Smaczna pizza (1) Pizza jest naprawdę smaczna, mają dobre składniki, pyszny sos. Brakowało... Rafał Paulo - opinia (1) Najlepsza pizza w trójmieście. Nic więcej nie trzeba dodawać. Prawdziwa... Paulo Stały klient Pizza Napoli (1) Bez wątpienia - najlepsza, oryginalna włoska pizza ;) Olaf Radosław - opinia (1) Przesmacznie! Byliśmy całą rodziną. Każdy znalazł coś dla siebie. Polecam! Radosław