Pizza Napoli

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, gen. Emila Augusta Fieldorfa 2

Łukasz - opinia (1) Mega miejsce z nadzwyczajną Neapolitańską pizza. Czuć jakość i świeżość... Łukasz Joanna - opinia (1) Pizza w której można odczuć prawdziwe włoskie smaki, składniki zasługują na... Joanna Aleks - opinia (1) Najlepsza pizza! Najlepsza ekipa, zwłaszcza kucharze! Najlepsza restauracja) Aleks
Irek - opinia (1) Bardzo dobra pizza. Uważam, ze ścisła czołówka w Trojmiescie. Polecam kazdemu! Irek Agnieszka - opinia (1) Rewelacyjna pizza, kwintesencja neapolitańskiej pizzy! Bardzo sympatyczny... Agnieszka Rika - opinia (1) Miałam dziś okazje spróbować pizzy z Menu Speciale przygotowanej z okazji... Rika Kasia - opinia (1) Najlepsza najlepsza. Dzieci uwielbiają , ketchup im niepotrzebny . Kasia Małgosia - opinia (1) Najsmaczniejsza pizza jaką jadłam. Prosto z pieca! Składniki bardzo dobrej... Małgosia Olimpia - opinia (1) Cudowna, smaczna, wyjatkowe smaki Olimpia Paweł - opinia (1) Przepyszna pizza. Świetne i świeże składniki. Polecam. Paweł Misiek - opinia (1) Swietna pizzeria, polecam! Prawdziwy włoski klimat. Misiek Piotr - opinia (1) Pyszna włoska pizza na cienkim cieście pieczona w piecu opalanym drewnem. Mniam! Piotr ElaN - opinia (1) Jedna z najlepszych w Trojmiescie! ElaN Maja - opinia (1) Pizza pyszna, nie trzeba czekać na nią długo a do tego przemiła obsługa.... Maja Jan - opinia (1) Nie mam nic do zarzucenia. Pyszna pizza miła atmosfera i przystępne ceny. Jan Bartłomiej Muracki - opinia (1) Bardzo dobra pizza, fantastyczna atmosfera, polecam :) Bartłomiej Muracki Seba - opinia (1) Bardzo dobra pizza i miła obsługa, gorąco polecam. Seba WP - opinia (1) Obsługa miła i smacznie - stacjonarne. Na wynos również na umówiony czas. Jak... WP Bartosz - opinia (1) Najlepsza pizza w Gdańsku, a szczególnie pizza miesiąca z truflami, chilli,... Bartosz Marcin - opinia (1) Polecam gorąco! Pyszna pizza z Neapolu. Bogata oferta, przystępna cena.... Marcin