Pizza Napoli

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, gen. Emila Augusta Fieldorfa 2

Pucinella - opinia (1) Wszystko na swoim miejscu :) pyszne ciasto oraz wysokiej jakosci skladniji... Pucinella Trójmiejski głodomor - opinia (1) Wszystko ok, bardzo dobra pizza, obsługa bez zastrzeżeń. Polecam! Trójmiejski głodomor Marta k - opinia (1) Pizza rewelacja. Zdecydowanie top 3 w Trójmieście. Serdecznie polecam dla... Marta k
Pycha! (1) Najlepsza pizza w trojmiescie! Super piwa, wina oraz wyjątkowo pyszna pizza.... Melka Ewelina - opinia (1) Wspaniałe jedzenie! Nie tylko pizza ale również świeże sałatki oraz... Ewelina Rewelacyjna pizza (1) Zostałem stałym klientem. Pizzeria trzyma poziom, a Salsiccia jest... Rafał wow! (1) Ta pizzeria to totalny sztos!! Pizza od dziecka jest nieodłącznym elementem... Antek, miłośnik pizzy Stały klient Pizza Napoli (1) Bez wątpienia - najlepsza, oryginalna włoska pizza ;) Olaf Radosław - opinia (1) Przesmacznie! Byliśmy całą rodziną. Każdy znalazł coś dla siebie. Polecam! Radosław La pizza più buona della città! (1) Prawdziwie neapolitańska pizza. Smak Neapolu cudownie powtórzony w Gdańsku.... Ewa Najlepsza pizza neapolitańska (1) Jak w tytule, najlepsza pizza neapolitańska w Trójmieście. Sylwia Znakomita pizza. (1) Nie przepadam za pizzą , ale ta bije rekordy. Bardzo pyszna. AS Najlepsza pizza jaką jadłem ! (1) Prawdziwe włoskie składniki , smak z jakim nie spotkałem się w żadnej pizzeri ! Krzysiek