Poddasze - ile biorą fachowcy?

Temat dostępny też na forum: Dąbrowa
Mam do wykończenia poddasze, na razie stan surowy zamknięty. Chcę się zorientować, ile będę musiał dać za m2, chodzi o ocieplenie watą+folia+jedna warstwa płyty G-k+szpachlowanie na gotowo?
Interesuje mnie cena za robociznę bez materiałów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poddasze - ile biorą fachowcy?

35zł metr polecam pana pawła 502328804

hahahahahhaha marek 35 zł ,proszę Cie nie pisz w temacie gdzie nie masz pojęcia,na gotowe od wełny do farby 70-100 zł ,na Kaszubach pewnie taniej tylko wysokość szafki pod skosem mierz w 2 miejscach bo się możesz zdziwić;),
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

35 zł???????????????????????????????? kurcze skąd taka cena?? prowadze takie prace od 20 lat i niestety nie pamietam takiej ceny. nie mniej niz 70 zł za m2 jesli ktos chce mniej (35 zł) to lepiej sie zastanowic i to grubo. szkoda czasu nerwów , pieniedzy oraz zepsutych materiałow. po za tym mysle ze jest tu jakaś niezgodnosć. z tego co wiem powinny byc 2 warstwy foli. paroizolacyjna oraz paroprzepuszczalna.
w razie pytan podam swój nr. pozdrawiam

HEJ HEJ ALE TEN PAN PODAŁ CENĘ ZA JEDNĄ CZYNNOŚĆ HAHA TZN: PROFILE,WEŁNA , PRZEWODY , EWENT.. RURY , PŁYTY , I SZPACHLA TO ZNACZY ŻE WCALE NIE JEST KASZUBEM HAHA . POZDRAWIAM WSZYSTKICH . PS. folię daje sie tylko jedną - FACHOWCY .

pytanie jest o całość to i cenę podaje się całości ,to 35 za szpachle ,wełnę ,czy płytę ?? HAHA

a pan Paweł od pana marka przyjdzie , weźmie zaliczkę ze 20 000 i sie zawinie z kaska tak jak to jeden pan z mazur zrobił jakiś czas temu na osiedlu w Pępowie .

Inne tematy z forum

Farby do ścian i sufitów- proszę o poradę (128 odpowiedzi)

Witajcie Proszę o pomoc- muszę wymalować mieszkanie, swoje pierwsze, mam dość skromny budżet i...

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (42 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...