POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Mam już prawko ! (1) Szczerze wszystkim polecam tę pełną profesjonalizmu szkołę. Świetni i... Kacper SUUUUUPER ! (1) Od początku do samego końca kurs przeprowadzony profesjonalnie i w bardzo... Sebastian Strzał w dziesiątke. Lepiej nie mogłem wybrać. (1) Szkolenie w przystępnej cenie i jestem naprawdę zadowolony z usługi. Widać że... KubaN
Suuper! (1) Obsługa w ośrodku naprawdę fajna i pełna profeska, wykłady i sala szkoleniowa... Pralat Super!! (1) Bardzo miła atmosfera w biurze, panie bardzo uprzejme i pomocne. Do tego... Gosiak Super! Zdałem za pierwszym razem (1) Polecam POLDKA, elastyczne podejscie do kursanta, bardzo mila obsluga... Adam OPINIA (1) Jeżeli chodzi o mnie pierwsza klasa normalni ludzie w obsłudze kawa na dzień... Pawcio Elbląg POLECAM POLDKA p. Mariusz Zimiński (1) Świetne przygotowanie teoretyczne (egzamin w PORD za 1 razem), dobry kontakt... Piotr POLDEK (1) Idźcie do POLDKA. Do Pani Romanowicz. Najlepsza szkola w 3city. Bezbłędny... mlnk NAJLEPSZY OSK W TRÓJMIEŚCIE ! (1) Bez wątpienia i z całkowitym przekonaniem polecam instruktora p.KRZYSZTOFA... Olek Dziękuje! Pan Krzysztof Naróg NAJLEPSZY! (1) Bardzo Dziękuje p. Krzysztofowi N, za wszystko bo tylko dzięki Panu zdałam za... Ania Pan Krzysztof Naróg na Prezydenta! (1) Z całego serca polecam tę szkołę jazdy, a już w szczególności instruktora p.... Linda P. Krzysztof Naróg ! (1) POLECAM pana Krzysztofa! Świetny instruktor, najlepszy i bezkonkurencyjny!... Sandra C. Polecam! (1) Polecam OSK Poldek. Miła obsługa w Ośrodku, profesjonalny sprzęt i materiały.... Agata Polecam - p. Krzysztof Naróg (1) Polecam OSK Poldek, a szczególnie instruktora - pana Krzysztofa Naróga!... Asia OK (1) polecam kurs kategorii C, duże zaangażowanie instruktora, duże doświadczenie... asan Patryk - opinia (1) mialem co prawda tylko jazdy dodatkowe, ale naprawdę polecam! objechałem... Patryk Polecam Pana Pawła ;) (1) Wszyscy którzy pragną zdac egzamin na prawo jazdy niech bez zastanowienia ida... Magda Gorąco polecam ! (1) Zdecydowanie polecam Poldka oraz instruktor P. Krzysztof Naróg. Jeżeli... Monika POLECAM p. Krzysztofa M. (1) Ośrodek POLDEK to numer jeden na rynku. Gorąco polecam p. Krzysztofa dzięki... Emilia