POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Dariusz S - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Korzystałem z siedmiu kursów na... Dariusz S Igor W - ocena (1) Z przyjemnością polecam instruktora Marka! Jego profesjonalizm, cierpliwość i... Igor W Natalia Kazimierczak - ocena (1) Najlepsza auto szkoła, przemili instruktorzy z pełnym profesjonalizmem ,... Natalia Kazimierczak
Lena - ocena (1) Najlepsza szkola jaką możecie wybrać. Jeździłam na zmianę z kilkoma... Lena Olek D - ocena (1) Gorąco polecam Szkołę jazdy Poldek. -Świetnie wypada cenowo wśród innych... Olek D Jerzy G - ocena (1) Bardzo fajna Szkoła Jazdy, bardzo dużo uczy i to za rozsądną cenę! Każdemu... Jerzy G Kacper kO - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Szkołę Jazdy Poldek. Moje doświadczenia są... Kacper kO Jakub - ocena (1) Każdy, kto chce nauczyć się perfekcyjnie prowadzić samochód, ta szkoła z... Jakub Milena - ocena (1) Po trzech nieszczęsnych próbach zaliczenia egzaminu wewnętrznego w innym OSK,... Milena Edek Drozda - ocena (1) Odjazdowa szkoła jazdy, wszystko elegancko zdane w pierwszym podejściu.... Edek Drozda Michał - ocena (1) Super ośrodek super instruktorzy i obsługa w biurze. Polecam Michał Piotr - ocena (1) Jestem zadowolony z przebiegu kursu. Instruktorzy kompetentni, cierpliwi,... Piotr Artur - ocena (1) Robiłem kategorię C w Poldku i mega polecam! Zdałem za pierwszym razem bez... Artur Tomasz Białas - ocena (1) Zapisałem się do OSK Poldek na kurs kat. C, C+E (równoległy), kwalifikacja... Tomasz Białas Patryk Fiałkowski - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy! Serdecznie polecam OSK Poldek każdemu, kto chce... Patryk Fiałkowski Bartłomiej - ocena (1) w osk poldek zrobiłem kategorie C, D oraz przyczepy E, oprócz tego... Bartłomiej Rafał Kaznowski - ocena (1) Żetelne szkolenie w szkole jak i jazda z instruktorem . Wielu rzeczy nie... Rafał Kaznowski Marcin - ocena (1) Zdawałem kat. C. i KWP., wszystko zdane za pierwszym. Kursy teoretyczne... Marcin dami - ocena (1) Plac manewrowy to jakieś nie porozumienie. Pełno uskoków i nierównych płyt,... dami Bartosz Krzysztof - ocena (1) Bardzo polecam pana michała, bardzo dobry instruktor, prawo jazdy zdane za... Bartosz Krzysztof