POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Świetna szkoła nauki jazdy (1) Świetna szkoła nauki jazdy, która potrafi na bardzo wysokim poziomie... Karolina Najlepsi! (1) Super szkoła, pełna profeska na pewno wrócę na następną kategorie ;) marek Poldek nr. 1 w Trojmiescie (1) Polecam OSK Poldek. Bardzo dobry osrodek, mila obsluga i swietni instruktorzy... Slawek Duszczak
Bardzo serdecznie polecam (1) Bardzo serdecznie polecam tą szkołe jazdy. Super ekipa a wykłady... Janek Świetne przygotowanie do egzaminu i jazdy (1) Atmosfera na zajęciach z teorii bardzo sympatyczna Instruktorzy dobrze i... justyna polecam serdecznie! (1) Jestem bardzo zadowolony z wykładów oraz bardzo pomocnego i profesjonalnego... zbyn Polecam. Świetne podejście do kursanta. Pełen profesjonalizm. (1) Dziś miałem 2 pierwsze (i jak się okazało ostatnie) godziny jazdy z Panem... Henryk NAJLEPSI (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku. Profesjonalni instruktorzy... marzena zdane za pierwszym razem! (1) znajomi polecili mi POLDKA i bardzo dobrze. zdane za pierwszym razem dzięki... krzych Rewelacja ! (2) Polecam każdemu kto chce być kierowcą ciężarówki. Kurs na kat. C przebiegał... Tomasz Super szkoła! (1) Polecam Poldka! Miła atmosfera w biurze, Panie pomagają we wszystkich... Karola POLECAM (1) Robiłem kurs na kategorię D. Zdecydowałem się na tę szkołę ze względu na... Marek POLECAM! (1) robiłem kurs na autobus i jak najbardziej polecam. plac blisko PORD, autosan... łuki POLECAM WSZYSTKIM PRZYSZŁYM KIEROWCOM (1) Obsługa - 1 klasa :), poziom nauczania na najwyższym poziomie - wykładowca... Kamil Tragedia (1) Jazda z pierwszym instruktorem była masakrą!!! Pierwsze cztery godziny jazdy... Gosiak Strzał w dziesiątkę (1) Ta szkoła to super sprawa. Zajęcia teoretyczne bywają na ogół nudne ale nie z... DareK Swietna szkola (1) Swietna szkola, przenioslem sie tutaj w trakcie kursu po 10 godzinach nie... Jasiu egzammin zdany! (1) Instruktorzy super, atmosfera super a co najważniejsze ekektywna nauka.... pawel Zdane za pierwszym razem! (1) Bardzo mili ludzie, którzy pomagają ze wszystkim i cierpliwie odpowiadają na... Monika Bardzo duże podziękowanie i pozytyw dla Pani Alicji P. (1) Brałam tak na prawdę jazdy dodatkowe , po 5 latach (taki miałam zastój w... KasiaeM