POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

POLECAM :D (1) Wszystkim polecam ten ośrodek jak i instruktorów :D Zwłaszcza Pana Piotra... Kasia Najlepszy instruktor- Zygmunt Adamczyk (2) Chciałabym serdecznie polecić wszystkim Pana Zygusia Adamczyka. Jego... Marta Dulka MAREK ROMANOWICZ JEST NAJLEPSZY!! (1) Jest wspaniałym instruktorem jazdy - wszystkie kategorie! Ale wykłady -... Regina Chodyko
Ela Pijewska - opinia (1) Witam do Poldka trafiłam z innej trójmiejskiej szkoły(LECH) i to tu w Poldku... Ela Pijewska Polecam :) (1) Jestem w trakcie nauki... Jezdze z P.Wojtkiem jest rewelacyjny :) Balam sie... Kursantka Zdecydowanie Polecam (1) Ośrodek zdecydowanie polecam. Razem z mężem kończyliśmy tu kurs, a sam... Agnieszka Dymarska instruktorzy (1) Instruktorzy jak w każdym ośrodku są różni. Ja w czasie kursu miałem dwóch i... MIchał wielkie dzięki dla p.Pawła Zawadzkiego!! (1) Ośrodek z całą pewnością godny polecenia, poziom nauczania bdb, atmosfera na... Marta Brauer zdecydowanie polecam. (1) Ten ośrodek jest naprawdę przyjazny dla przyszłych kierowców :D! Obsługa... psuja Polecam!! (1) W pażdzierniku zeszłego roku ukończyłam kurs w tutejszym ośrodku. Moim... Gosia POLECAM ANNĘ GRUCĘ (1) ANIA BYŁA MOIM INSTRUKTOREM PRZEZ WIĘKSZOŚĆ WYJEŻDŻONYCH PRZEZE MNIE W... Arek Najlepszy Instruktor-Anna Gruca!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim P. Anne Grucę. Nie miałam wcześniej styczności z... Katarzyna Aleksandrowicz Anna Gruza, jednym słowem, polecam (1) przyszedłem do szkoły bez ŻADNEJ praktyki, wyszedłem, i uważam, że brakuje mi... sarnad Podziękowania dla Pana Tadeusza (1) Egzamin państwowy zaliczony za pierwszym razem. Chciałem podziękować mojemu... wdzieczny kursant S. zdałem za pierwszym razem kat.C (1) Nie ma żadnego problemu ze zdaniem egzaminu na kategorię C po kursie u Pana... arek Udało się:) (1) No i zdałam egz. na prawo jazdy:) Udało się to w głównej mierze dzięki... Madzia.co.lubi.doić.krowę:) Podziękowania dla Piotra Jereczka :) (1) Napewno juz wszyscy o tym dobrze wiecie - Piotr Jereczek to NAJLEPSZY... Magdalena Błaszczyk ------POLDEK------NAJLEPSZY OŚRODEK-PODZIĘKOWANIA;) (1) Przede wszystkim chciałabym podziękować panu Markowi i Piotrowi którzy są... KASIA dzięki Piotr:) (1) Przyszła Blondi do Poldeczka a tam trafiła na Piotra Jereczka Blondi... ms polecam (1) POLDEK jest to szkoła godna polecenia,zdałem kurs z kat.C za pierwszym razem... RYSIEK