POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Podziękowania dla Piotra Jereczka :) (1) Napewno juz wszyscy o tym dobrze wiecie - Piotr Jereczek to NAJLEPSZY... Magdalena Błaszczyk ------POLDEK------NAJLEPSZY OŚRODEK-PODZIĘKOWANIA;) (1) Przede wszystkim chciałabym podziękować panu Markowi i Piotrowi którzy są... KASIA dzięki Piotr:) (1) Przyszła Blondi do Poldeczka a tam trafiła na Piotra Jereczka Blondi... ms
Zadowolona (1) Od dzisiaj jestem szczęśliwym nabywcą prawa jazdy, wielkie podziękowania dla... Aleksandra Kowalewska polecam:) kolejny zadowolony:) (1) Witam niedawno zdałem pozytywnie egazmin państwowy na kat. B niestety po... Damian Rogalewski Polecam gorąco! (1) P. Pawła Zawadzkiego polecił mi kolega i już po pierwszej godzinie byłam... Asia udało się ! ;D (1) Bardzo polecam Pana Piotra Jereczka! Dzięki niemu zdałam za 2 razem i już... Agata Wasilewska POZDRO DLA PANA PIOTRA od C (1) wszystko ok Instruktor Pan PIOTR uczył mnie na kat. C i tak mnie nauczył ze... Jaca Polecam POLDKA i instruktora Pawła Zawadzkiego (1) Kurs na prawo jazdy odbyłam w jednym z ośrodków na Przymorzu. Instruktor... Marzena Najlepszy instruktor Paweł Zawadzki (1) Witam zdałam egzamin za drugim razem i jest to zasługa instruktora Pawła... Wanda Czarnowska Najlepszy instruktor Pawe Zawadzki (1) Witam zdałam egzamin za drugim razem i jest to zasługa instruktora Pawła... Wanda Czarnowska SUPER (1) Zajecia teoretyczne i praktyczne mialem z panem Markiem R.. Swietny... kursant Zdałem za pierwszym razem Kat A (1) witam chciałem podziekowac Panu Markowi za przygotowanie i szybkią nauke... Piachu Podziekowania dla Pana Pawła (1) witam chciałem podziekowac Panu Pawłowi za 3 dodatkowe godziny jazd przed... Piotr Piask Serdecznie Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do szkoleń kadry instruktorskiej oraz obsługi... Bogdan Zdałem za 1 razem (1) Dziekuje panu Markowi za genialne prowadzenie wykladow oraz panu Józefowi za... Remigiusz KAT. A - PAN MAREK REWELACJA!! (1) ROBIŁEM W POLDKU KAT. A I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY!! PANIE W BIURZE MIŁE I... RAFI Świetny instruktor! (1) Polecam wszystkim Poldka, a szczególnie instruktora Piotra Jereczka!... Paulina Grzybowska Dla tych co na "D" (1) Rewelka. O teorii nie piszę, bo przecież nie o to chodzi - niech się... LukasK Wielkie brawa dla osk "Poldek" i instruktora, pana Piotra Jereczka. (1) Naprawde profesjonalna szkola jazdy. Ciekawe wyklady teoretyczne, mila... Jacek