POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Paweł Zawadzki - Gorąco Polecam ! (1) Zdałam, zdałam, zdałam i to tylko dzięki takiemu wspaniałemu instruktorowi... Beata Z. z Przymorza Polecam. Z. Adamczyk - najlepszy instruktor. (1) Polecam OSK Poldek. Miła obsługa w biurze, świetna atmosfera na wykładach... Wiwka Super Kurs - Polecam (1) Kurs rozpocząłem 20 marca, a 29 czerwca zdałem egzamin w wynikiem pozytywnym.... Andrzej Skibiński
Super!!!!THE BEST OF THE BEST PAWEŁ ZAWADZKI!!! (1) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom ośrodek szkolenia kierowców POLDEK i... Ania B - Zaspa Polecam Piotra Jereczka (1) Pan Piotr Jereczek jest swietnym instruktorem.Wybralam sie do niego na... Paulina Piotr Jereczek - świetny instruktor! (1) Szkoła jest naprawdę OK. Bardzo dobra lokalizacja - 5 minut od przystanku SKM... Piotr S. Magda - opinia (1) Najlepszy instruktor Pan Zygmunt Adamczyk !!! Polecam wszystkim najlepszego... Magda Pan Paweł Zawadzki (1) Polecam w 100% - spokojny, opanowany i wyrozumiały instruktor. Obowiązkowo... Patryk B. Najleprzy instruktor (1) Witam! Polecam instruktora P. Anie Gruce. Po kursie z P. Ania zdałem za... Świerszcz Profesjonalny i sympatyczny instruktor (1) Z czystym sumieniem mogę polecić instruktora nauki jazdy, pana Pawła... Dorota Kurjata - Block Rewelacja!! (1) Tak więc kurs zacząłem 20 marca b.r. Dziś jest 10 czerwiec, a ja jestem po... Kuba Ch... Pan Zygmunt Adamczyk-wielki ukłon (1) Skonczyłam jazdy,czekam na egzamin, ale juz teraz wszystkim, ktorzy chca... Aneta Falkowska Poldek dobry wybór... (1) ...a szczególnie instruktor Piotr Jereczek! Facet uczy świetnie i w miłych... Kamil kierowiec:D Polecam P. ANIĘ GRUCA!!! (1) Jest bardzo dobrym kierowcą, chętnie przekazuje zdobytą więdzę. Jazdy z Nią... Emilka ;D Polecam wszytskim! (1) Dzięki instruktorowi z Poldka, panu Pawłowi, udało mi sie dzisiaj bezbłędnie... Agnieszka Kajka Szczególlna pochwała dla instruktora jazdy. (1) Ośrodek godny polecenia. Atmosfera na wykładach bardzo sympatyczna, ciekawe... Arek Z. POLECAM SERDECZNIE P. ANIĘ (1) Polecam wszystkim kursantom Anię. Jeździałam z nią tylko 2 godziny, ale po 4... Basia Pan Instruktor :) (1) Pan Tadeusz Pączek jest świetnym instruktorem:) tłumaczy jasno i zrozumiale:)... Emilia Paweł Zawadzki - polecam!!! (1) Rewelacyjny instruktor - opanowany, sympatyczny, zaangażowany.... Klaudia K. Piotr Jereczek najlepszy instruktor na świecie!!! (1) Wielkie podziękowania dla Piotra,wspaniałego instruktora,dzięki któremu... Angela.S , Ola.O