POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Gorąco polecam!! (1) p. Marek Skurski - instruktor godny polecenia, jestem ogromnie zadowolona z... Natalia Zdecydowanie POLECAM!!!! (1) Bardzo mocno polecam ośrodek Poldek, a w szczególności panią ANIE GRUCE.... Artur Zdecydowanie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dziś 10-06-2010 zadałam egzamin na prawo jazdy :))). Jako żę pierwszy... Marta Zarucka
Pan Tadeusz Pączek (1) Świetny instruktor, polecam wszystkim korzystanie z jego pomocy. Dzisiaj... Piotrek Łukasz - opinia (1) Najlepszy instruktor z którym miałem do czynienia to pan Piotr który uczy... Łukasz Zdecydowanie polecam! (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem! Teoria bez problemów, potem trochę nerwów... Czarek Zdecydowanie Polecam (1) Powodem wyboru Poldka były opinie na trojmiasto.pl i znajomych, no i się nie... Michał podziekowania dla POLDKA i p.Tadeusza (2) witam jestem ojcem 19-latki podchodzila do egzaminow z prawa jazdy 8 razy (8... ojciec egzaminowanej Polecam Annę Grucę (1) Dzisiaj zdałam egzamin (za pierwszym razem!). Chciałabym podziękować Ani, z... Ania Ptaszyńska S U P E R ! ! ! ! (1) Wszystkim polecam Pana Marka Skurskiego. Profesjonalista w kazdym calu a do... kropeczka Super gorąco polecam (1) Witam nazywam się Tomek właśnie wczoraj zdałem prawko i chciałbym bardzo... Tomasz Waleśkiewicz CHCESZ ZDAC- PRZECZYTAJ (1) Dlugo zastanawialem sie by zapisac sie na kurs.Poszedlem do "Poldka"bo... Robert Zakrzywicki Zdecydowanie polecam! (1) Status- Szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy. Podziękowania kieruję do: Pana... Iwona SUUUUUUUUPER-POLECAM (1) Profesjonalna kadra nauczająca. W sposób jasny i zrozumiały jest przekazywana... irmina Marek Romanowicz=Profesjonalizm!! (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Marka!! Zaczynając od super wykładów, na... andrzej Gdzie Marków dwóch tam SUKCES!! (1) Serdeczne podziękowania dla Panów Marka Romanowicza i Marka Skurskiego!!... olka REWELACYJNA SZKOŁA REWELACYJNY INSTRUKTOR (1) Miałam okazję robić prawo jazdy w tej szkole i w 100% mogę polecić ją... Joanna SUPER!! (1) Parę dni temu zdałam egzamin!! wszystko dzięki Osk POLDEK i Panu Markowi... iza Poldek? Jestem na TAK!!!! (1) Wielki szacun dla dwóch panów Marków!!!! Pana Marka Romanowicza prowadzącego... jiimbo Gdyby nie Poldek... (1) ..wciąż byłbym tylko pasażerem, a nie kierowcą. Po 2 niezdanych egzaminach... Młody