POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Gorąco polecam instruktor: Krzysztof Naróg!!! OSK POLDEK (1) Polecam wszystkim "OSK Poldek". 1.Przemiła obsługa biura. 2.Teoria świetnie... Donia Wielkie podziekowania i pozdrowienia dla Krzysia N. i Pawła Z.:) (1) Z Krzysiem jeżdziłam jakiś czas i uważam że jest świetnym instruktorem,wiele... Asia Polecam instruktora p. Krzysztof Naróg. I OSK Poldek!!! (1) Bardzo profesjonalny, zorganizowany, bardzo cierpliwy, zrozumiale tłumaczy,... Paweł M.
Wszystko na + (1) Osobiście jestem bardzo zadowolona. Teoria świetnie prowadzona. Jazdy miałam... Aleksandra Pani Ania Gruca najlepsza. (2) Dokupiłam jazdy dodatkowe ( ponieważ poprzedni instruktor w szkole jazdy, w... Daria Serdecznie polecam (1) czas kursu moze wydawac sie dosc dlugi, ale spowodowane to bylo sesją.... Michał S Prawko za pierwszym podejściem! (1) Bardzo polecam Poldka,p.Krzysia Naróg i p.Marka Skurskiego.Robiłam kurs... Magdalena POLECAM!! (1) Polecam POLDKA!! Ja miałam przyjemność uczyć się techniki jazdy u PANA... Małgosia S. Polecam zarówno szkołę, jak i instruktora Pana Tadeusza Pączka (1) Mogę szczerze stwierdzić, że gdyby nie odpowiednie osoby, na które trafiłem... Maciej Łaniewski 29.03.2011r (1) Polecam ośrodek szkolenia POLDEK !!! Egzamin doprawdy zdałem za 2 podejście... Mateusz Paweł Zawadzki instruktor marzeń. (2) Wiedza,zaangażowanie,cierpliwość i spokój to zaledwie kilka pozytywnych cech... Kryśka POLECAM ośrodek szkolenia kierowców POldek i Pana Pawła Z. (1) ŚMIAŁO mogę polecić wszystkim, którzy własnie szukają odpowiedniej szkoly... WERONIKA poldek jak najbardziej!!!! (1) polecam Osk Poldek. Nauka na wysokim poziomie, wszystko bardzo dobrze... PW Polecam OSK Poldek i Pana instruktora Pawla Zawadzkiego! (1) Chcialabym serdecznie polecic szkolenie w Poldku, przemila obsluga w biurze... Malgosia Polecam Pana Pawła Z. :) !!! (1) Bez żadnych wątpliwości mogę wszystkim polecić instruktora Pana Pawła! Jest... Karolina POLDEK? rewelacja (1) Co prawda cały kurs miałam w innym ośrodku,a w poldku wzięłam jazdy dodatkowe... Karolina Polecam ! (1) Na rynku w tej chwili jest bardzo wiele osrodków szkolenia ,wszystkie... Emilia Karem Polecam (1) POLDEK_Gdańsk_Pilotów. Super atmosfera na zajęciach. Dużo materiałów... Słomkowska Liliana tylko tu (1) ciężarówki autobus pełen profesjonalizm to są prawdziwi instruktorzy a nie... arek polecam (1) od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem prawa jazdy.A wszystko to dzieki... tomek