POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

TYLKO POLDEK:) (1) Kurs odbyłam w innym ośrodku ale (niestety nie umiałam prawie nic)po 2 nie... Aneta thompson993 - opinia (1) Jak najbardziej polecam ten OSK, teoria bardzo ciekawa, aż człowiekowi samemu... thompson993 Pan Tadeusz P. (1) za wyrozumienie ,rzetelną naukę i przede wszystkim CIERPLIWOŚĆ pozdrawiam... MARIO
POLECAM POLDKA (1) Polecam wszystkim O.S.K. Poldek jest to bardzo fajny i wysokiej klasy... Szymon POLECAM ! (1) Bez żadnych wątpliwości mogę wszystkim polecić instruktora Pana Pawła Z.!!!... Tyburska Sylwia Sabina - opinia (1) polecam osrodek poldek a w szczegolnosci instruktora Pana Pawla... Sabina Polecam! (1) bardzo miła obsługa!Miałam dotadkowe 3h jazd z P.Krzysztofem i jestem bardzo... Jagoda Rewelacyjny Ośrodek! (1) Profesjonalne podejście. Miła atmosfera i świetnie zorganizowane przez... Jan ja - opinia (1) uważam, że warto skorzystać z tej szkoły, ponieważ w tak krótkim czasie(30... ja Gorąco polecam instruktor: Krzysztof Naróg!!! OSK POLDEK (1) Polecam wszystkim "OSK Poldek". 1.Przemiła obsługa biura. 2.Teoria świetnie... Donia Wielkie podziekowania i pozdrowienia dla Krzysia N. i Pawła Z.:) (1) Z Krzysiem jeżdziłam jakiś czas i uważam że jest świetnym instruktorem,wiele... Asia Polecam instruktora p. Krzysztof Naróg. I OSK Poldek!!! (1) Bardzo profesjonalny, zorganizowany, bardzo cierpliwy, zrozumiale tłumaczy,... Paweł M. Wszystko na + (1) Osobiście jestem bardzo zadowolona. Teoria świetnie prowadzona. Jazdy miałam... Aleksandra Pani Ania Gruca najlepsza. (2) Dokupiłam jazdy dodatkowe ( ponieważ poprzedni instruktor w szkole jazdy, w... Daria Serdecznie polecam (1) czas kursu moze wydawac sie dosc dlugi, ale spowodowane to bylo sesją.... Michał S Prawko za pierwszym podejściem! (1) Bardzo polecam Poldka,p.Krzysia Naróg i p.Marka Skurskiego.Robiłam kurs... Magdalena POLECAM!! (1) Polecam POLDKA!! Ja miałam przyjemność uczyć się techniki jazdy u PANA... Małgosia S. Polecam zarówno szkołę, jak i instruktora Pana Tadeusza Pączka (1) Mogę szczerze stwierdzić, że gdyby nie odpowiednie osoby, na które trafiłem... Maciej Łaniewski 29.03.2011r (1) Polecam ośrodek szkolenia POLDEK !!! Egzamin doprawdy zdałem za 2 podejście... Mateusz POLECAM ośrodek szkolenia kierowców POldek i Pana Pawła Z. (1) ŚMIAŁO mogę polecić wszystkim, którzy własnie szukają odpowiedniej szkoly... WERONIKA