POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Najlepsza nauka jazdy ! (1) Polecam Ośrodek szkolenia kierowców POLDEK ! :) Według mnie najlepsza szkoła.... Agnieszka K. Polecam POLDKA! :) (1) Wieloletnie funkcjonowanie POLDKA na rynku jest gwarancją jakości usług.... Kuba Polecam (1) Kurs odbyłem w innym ośrodku, ale po trzech nieudanych egzaminach... szczepan
Polecam gorąco (1) Kurs robiłam w innym ośrodku a do Poldka trafiłam na "dojeżdżenie". Moim... Maja POLECAM (1) Kurs robiłam w innym ośrodku, natomiast Poldka poleciła mi znajoma w... Marta K. Nauka nie idzie w las :) (1) Półtora roku temu robiłem kurs na prawo jazdy kat. B w OSK POLDEK, jeździłem... Krzysiek Instruktor jazdy Pan Krzysztof M. (1) Witam Serdecznie polecam instruktora jazdy Pana Krzysztofa M. Jest on miłym,... Marcin Bardzo polecam ;) (1) Polecam OSK POLDEK! bardzo mila obsługa i cały kurs to przyjemność.... Adrian K. Pan Paweł Zawadzki (1) Polecam jak najbardziej instruktora Pana Pawła Zawadzkiego oraz całe OSK... Patryk Zdecydowanie Polecam !!! (1) Profesjonalny ośrodek . Wspaniali instruktorzy, Przystępna cena . W Poldku... Ewa SUPER OSK I SUPER INSTRUKTOR P. PAWEŁ ZAWADZKI (1) Dzisiaj otrzymałam upragnione prawo jazdy. Serdecznie dziękuję mojemu... Helena M. PAWEŁ ZAWADZKI (1) Bardzo polecam jazdy z Panem Pawłem ,jest bardzo sympatycznie na nich a jedno... Karolcia Instruktor Paweł Zawadzki (1) Polecam instruktora p. Pawła Zawadzkiego- to jest człowiek na właściwym... Anna Zdecydowanie polecam! (1) Szczególne podziękowania dla instruktora Krzysztofa N.Pełen profesjonalizm,... Milena Gorąco polecam! (szczególne podziękowania dla p. Krzysztofa Naróga) (1) Bardzo miła obsługa. Teoria nauczana rzetelnie i na wesoło :). Polecam jazdy... Alicja Polecam POLDKA (1) Jeśli nie macie pojęcia gdzie się ucyć prawa jazdy to ja osobiście POLECAM... Artur ! Paweł Zawadzki (1) Nie znam szkoły, miałam tylko przyjemność jeździć z Pawłem Zawadzkim. Jest... Ewelina Polecam!! (1) Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców POLDEK. Wykupiłam kurs kat B... Joanna Dusza Justysia - POLECAM (1) Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców POLDEK. Zajęcia praktyczne... justysia polecam Pana Tadeusza (1) spokojny, zrównoważony i przede wszystkim super nauczyciel wdzięczna kursantka