POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Polecam Ośrodek Poldek (1) Kurs zaczynałam w innym ośrodku (Pruszcz Gdański) ,ale po trzech niezdanych... Agnieszka Iwona - opinia (1) Dopóki mąż nie zapisał mnie na kurs (bez mojej wiedzy), zrobienie prawa jazdy... Iwona Poldek godny polecenia:) (1) Polecam Pawła Zawadzkiego-instruktor kulturalny, zaangażowany w pracę, dodaje... Ania
POLECAM! (1) Polecam POLDKA. Trafiłam z polecenia na jazdy doszkalające i jestem bardzo... Natalia jestem zadowolona. (1) polecam Poldka. Jestem bardzo zadowolona z instruktora Pawła Z., który jest... Kierowca Polecam Ośrodek szkolenia kierowców POLDEK ! :) (1) Polecam Ośrodek szkolenia kierowców POLDEK ! :) bardzo mila obsługa i cały... DMS Polecam! (1) Zdecydowanie polecam Poldka! Część teoretyczna została przeprowadzona... Ania polecam (1) goraco polecam szklołe jazdy POLDEK.Własnie kilka godzin temu zdałam egzamin.... kasandra Najlepsza nauka jazdy ! (1) Polecam Ośrodek szkolenia kierowców POLDEK ! :) Według mnie najlepsza szkoła.... Agnieszka K. Polecam POLDKA! :) (1) Wieloletnie funkcjonowanie POLDKA na rynku jest gwarancją jakości usług.... Kuba Polecam (1) Kurs odbyłem w innym ośrodku, ale po trzech nieudanych egzaminach... szczepan Polecam gorąco (1) Kurs robiłam w innym ośrodku a do Poldka trafiłam na "dojeżdżenie". Moim... Maja POLECAM (1) Kurs robiłam w innym ośrodku, natomiast Poldka poleciła mi znajoma w... Marta K. Nauka nie idzie w las :) (1) Półtora roku temu robiłem kurs na prawo jazdy kat. B w OSK POLDEK, jeździłem... Krzysiek Bardzo polecam ;) (1) Polecam OSK POLDEK! bardzo mila obsługa i cały kurs to przyjemność.... Adrian K. Pan Paweł Zawadzki (1) Polecam jak najbardziej instruktora Pana Pawła Zawadzkiego oraz całe OSK... Patryk Zdecydowanie Polecam !!! (1) Profesjonalny ośrodek . Wspaniali instruktorzy, Przystępna cena . W Poldku... Ewa SUPER OSK I SUPER INSTRUKTOR P. PAWEŁ ZAWADZKI (1) Dzisiaj otrzymałam upragnione prawo jazdy. Serdecznie dziękuję mojemu... Helena M. PAWEŁ ZAWADZKI (1) Bardzo polecam jazdy z Panem Pawłem ,jest bardzo sympatycznie na nich a jedno... Karolcia Instruktor Paweł Zawadzki (1) Polecam instruktora p. Pawła Zawadzkiego- to jest człowiek na właściwym... Anna