POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Polecam! (1) Polecam OSK Poldek. Miła obsługa w Ośrodku, profesjonalny sprzęt i materiały.... Agata Polecam - p. Krzysztof Naróg (1) Polecam OSK Poldek, a szczególnie instruktora - pana Krzysztofa Naróga!... Asia OK (1) polecam kurs kategorii C, duże zaangażowanie instruktora, duże doświadczenie... asan
Polecam (1) Polecam instruktora Krzysztofa Naróga. Jest profesjonalistą. Wymagający ale z... Ania Polecam! (1) Polecam Poldka! Zajęcia teoretyczne super, miła atmosfera i humor... Monika NIE POLECAM - Kat. A (4) 1. PLACYK - technicznie zupełnie nie przygotowany do tego żeby uczyć się tam... Daniel Patryk - opinia (1) mialem co prawda tylko jazdy dodatkowe, ale naprawdę polecam! objechałem... Patryk Polecam Pana Pawła ;) (1) Wszyscy którzy pragną zdac egzamin na prawo jazdy niech bez zastanowienia ida... Magda Gorąco polecam ! (1) Zdecydowanie polecam Poldka oraz instruktor P. Krzysztof Naróg. Jeżeli... Monika POLECAM p. Krzysztofa M. (1) Ośrodek POLDEK to numer jeden na rynku. Gorąco polecam p. Krzysztofa dzięki... Emilia Polecam Ośrodek Poldek (1) Kurs zaczynałam w innym ośrodku (Pruszcz Gdański) ,ale po trzech niezdanych... Agnieszka Poldek jest najlepszy (1) Przy wyborze ośrodka sugerowałem się opiniami z portalu trojmiasto.pl i nie... Bartosh Iwona - opinia (1) Dopóki mąż nie zapisał mnie na kurs (bez mojej wiedzy), zrobienie prawa jazdy... Iwona Poldek godny polecenia:) (1) Polecam Pawła Zawadzkiego-instruktor kulturalny, zaangażowany w pracę, dodaje... Ania Kwalifikacja wstępna (1) Polecam każdemu kurs w tej szkole ,opisać to można dwoma słowami KOMPETENCJA... Zibi POLECAM! (1) Polecam POLDKA. Trafiłam z polecenia na jazdy doszkalające i jestem bardzo... Natalia jestem zadowolona. (1) polecam Poldka. Jestem bardzo zadowolona z instruktora Pawła Z., który jest... Kierowca Polecam Ośrodek szkolenia kierowców POLDEK ! :) (1) Polecam Ośrodek szkolenia kierowców POLDEK ! :) bardzo mila obsługa i cały... DMS Polecam! (1) Zdecydowanie polecam Poldka! Część teoretyczna została przeprowadzona... Ania polecam (1) goraco polecam szklołe jazdy POLDEK.Własnie kilka godzin temu zdałam egzamin.... kasandra