POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

NIE - Poldek (1) nie wiem jak z mlodymi instruktorami ale ten stary Pan Tadeusz P juz sie... nie zadowolony T. Moroz - opinia (1) Polecam gorąco zajęcia z p. Markiem. Po wielu próbach, i jazdach z różnymi... T. Moroz POLECAM! (1) Bardzo polecam ośrodek Poldek.... Marta
alex - opinia (1) Bardzo polecam nauke w POLDKU ,pan Krzysiu uczy poprawnej ,bezpiecznej jazdy... alex Instruktor Pan KRZYSZTOF NARÓG (1) Zdecydowanie polecam OSK Poldek. Jeśli jazdy, to tylko z Panem Krzysztofem!... Magda M. Najlepszy instruktor p. Krzysztof N (1) Podsumuje mój kurs w następujący sposób 32 godziny przejeżdżone z C........ -... Ania Polecam p. Krzysztofa (1) Polecam jazdy u p. Krzysztofa Naróga. Dzięki Niemu zdałam dziś egzamin za... Ania K. NAJLEPSZY OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW!!! (1) Bardzo polecam POLDKA jest to NAJLEPSZY OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW zajęcia... EWELINA :) Polecam Poldka (1) Tydzień temu zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem . ! Moim... Ania Polecam Pana Pawła Zawadzkiego !!! (1) Chciałabym wszystkim szczerze polecić OSK POLDEK, ponieważ tylko w tym... Dorota SUPER SZKOŁA !!! SZCZERZE POLECAM!! NAJLEPSZA W TROJMIESCIE!! (1) jestem po zdanym egzaminie kat. B uczyłem sie u pana Krzysztofa Naróga... JAKUB TYLKO POLDEK:) (1) Kurs odbyłam w innym ośrodku ale (niestety nie umiałam prawie nic)po 2 nie... Aneta thompson993 - opinia (1) Jak najbardziej polecam ten OSK, teoria bardzo ciekawa, aż człowiekowi samemu... thompson993 Pan Tadeusz P. (1) za wyrozumienie ,rzetelną naukę i przede wszystkim CIERPLIWOŚĆ pozdrawiam... MARIO POLECAM POLDKA (1) Polecam wszystkim O.S.K. Poldek jest to bardzo fajny i wysokiej klasy... Szymon POLECAM ! (1) Bez żadnych wątpliwości mogę wszystkim polecić instruktora Pana Pawła Z.!!!... Tyburska Sylwia Sabina - opinia (1) polecam osrodek poldek a w szczegolnosci instruktora Pana Pawla... Sabina Polecam! (1) bardzo miła obsługa!Miałam dotadkowe 3h jazd z P.Krzysztofem i jestem bardzo... Jagoda Rewelacyjny Ośrodek! (1) Profesjonalne podejście. Miła atmosfera i świetnie zorganizowane przez... Jan ja - opinia (1) uważam, że warto skorzystać z tej szkoły, ponieważ w tak krótkim czasie(30... ja